Nesreća na Paliluli
E-Stock
Nesreća na Paliluli

E-Stock

Nesreća na Paliluli, Foto: E-Stock

Dečak T. J. (12) teško je povređen kada je u ponedeljak oko 19 sati pao sa petog sprata zgrade u Ulici Braće Grim 18, na Paliluli. Kako nezvanično saznajemo, tinejdžer je nedavno imao saobraćajnu nezgodu, posle koje je bio u komi, a sada se lekari bore za njegov život!

Nije bilo očevidaca nesreće, a stanari zgrade tvrde da su samo čuli tup udarac kada je dečak pao pored ulaza u zgradu. Hitna pomoć izašla je na mesto nesreće, a dečak je u kritičnom stanju prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, posle čega je premešten u šok-sobu.

Nezvanično saznajemo da je dečak tokom igre izašao na krovnu terasu i pao! U pitanju je krovna terasa bez zaštitne ograde, na koju može da se izađe i kroz prozor. Ekipa „Alo!“ juče je zatekla dečakove roditelje slomljene od brige za svojim prvencem.

Preporučujemo:

- Sin je u teškom stanju, upravo smo došli iz bolnice. Nije nam jasno kako je došlo do tragedije. Ne mogu... Stvarno nismo u stanju da pričamo ni moja supruga ni ja, mnogo nam je teško - rekao nam je dečakov otac, na čijem se licu videlo da je zabrinut.

Komšije iz ove i okolnih zgrada tvrde da je reč o detetu za primer i miljeniku komšiluka.

- To je fino dete, znam mu roditelje i mlađeg brata (6). Majka mu je vaspitačica i vidi se da brine o deci. Otac je ljubazan, a iz njihovog stana se nikada nije čuo povišen ton, jer roditelji sve rešavaju razgovorom. Znam da imaju plac i da su tamo proveli mesec dana. Povređeni T. J. je izuzetno veselo dete, svi u komšiluku ga vole. Ne verujem da je hteo da skoči, verovatno je bio nepažljiv i pao sa terase - kaže komšinica.

U skladu sa protokolom, policija je razgovarala sa dečakovim roditeljima, a na teren je izašla i ekipa tehničara kako bi skupla dokaze o padu.

Umro dečak kojeg je udario voz

Dečak (7) koji je povređen u nedelju kada je na njega naleteo voz u Sremskoj Mitrovici juče je podlegao povredama. Nesreća se desila na pružnom prelazu između ulica Novosadske i Petra Preradovića dok je rampa bila spuštena, ali je voz zakačio točak dečakovog bicikla i povukao ga sa sobom.

Pročitajte još:

Tagovi