MAJKA POGINULOG BAJKERA KOD BUBANJ POTOKA KROZ SUZE ZA "ALO" Deca i supruga ne znaju da njihovog Gorana više nema!

„Da je sreće da sam ja umrla, a da on sada mene sahranjuje, a ne ja njega! Deca i njegova žena Danijela još ne znaju da je poginuo! Teško meni!“, zavapila je na početku ispovesti za „Alo!“ Slavica Glušica, majka motocikliste Gorana Glušice (41) iz Smedereva, koji je u subotu motociklom sleteo s auto-puta kod Bubanj potoka i poginuo na licu mesta.

Goran Glušica obožavao motore
Goran Glušica obožavao motore , Foto: Fejsbuk

 Tragedija se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu, kada je nesrećni Goran motociklom sleteo s puta, udario u zaštitnu ogradu i pao.

Kako smo ranije saznali, sa njim je na motociklu bila i njegova supruga Danijela, koja je teško povređena. Njih dvoje su se navodno vraćali u Smederevo sa moto-skupa. Iza sebe je ostavio dvoje dece.

Od Gorana se oprostili bajkeri
Od Gorana se oprostili bajkeri, Foto: Fejsbuk

 - Ni sama ne znam šta se tačno dogodilo! Danijela je u bolnici u Beogradu na intenzivnoj nezi, a on je poginuo na licu mesta. Telo je još u Beogradu, pokušavamo da ga izvučemo nekako, jer sada su komplikovane te procedure zbog korone. Još ni telo nismo dobili, suprug je tamo u Beogradu, sređuje to. Deca su dobro, ali jadna još ne znaju da im je otac poginuo. Poslali smo ih kod rođaka u Kikindu, da ih sklonimo od svega, makar dok im se majka ne oporavi - kaže za „Alo!“ neutešna Slavica i dodaje da ne zna kako će nastaviti da živi bez sina.

Brat: Neka te anđeli čuvaju!

Od Gorana su se na društvenim mrežama opraštali rođaci, prijatelji i kolege, ali najpotresnija je objava njegovog brata Bojana. - Jagoše moj, nek mi te anđeli čuvaju. Voli te tvoj brat! - pisalo je iznad dve fotografije na kojima su zagrljeni. Bojan je takođe bajker.

 - Danijela je teško povređena, ali je svesna. Međutim, ni ona još ne zna da je moj Goran poginuo. Ne smemo da joj kažemo da joj se stanje ne pogorša. Ne smemo makar dok se ne oporavi, pa da joj pomognemo koliko god možemo. Uzeli smo joj i telefon da slučajno ne vidi na Fejsbuku ili tako nešto. Ja ću kako moram! Da je sreće da sam ja umrla, da sada on mene sahranjuje, a ne ja njega. Život je čudo! Prva bih volela da odem tamo umesto njega i sve bih uradila da se vrati ženi i deci, a da ja budem na njegovom mestu. Šta ću, moram da im pomognem, sada sam deci i snaji potrebnija nego ikada. Tu su i njegovi prijatelji, koji žele da pomognu... Šta ćemo - ispričala je kroz suze majka skrhana bolom.


Goran je bio član Moto-kluba „Arhangel“ iz Smedereva, a od njega su se oprostili i kolege bajkeri.

- Obaveštavamo svu braću, prijatelje, one koji nas znaju… da su naš klub i naša zemlja u saobraćajnoj nesreći izgubili sina, oca, brata, prijatelja, vernika, Srbina... Čoveka koji je časno i zaslužno nosio vatreni mač „Arhangela“. Laka ti zemlja, naš brate Gorane - navodi se na Fejsbuk stranici MK „Arhangel“ uz Goranovu fotografiju.

Inače, sa supružnicima je u trenutku nesreće putovalo još nekoliko bajkera, zahvaljujući kojima je, prema rečima očevidaca, Danijela preživela, jer da nije bilo njih, na nju bi naletelo neko vozilo na auto-putu jer je pala na asfalt.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi