Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo
facebook
Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo

facebook

Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo, Foto: facebook

On je rekao da se posvađao sa ženom i da je izgubio strpljenje jer je ljubomorna osoba. Nakon saslušanja, njemu je sudija za prethodni postupak po zahtevu Prvog osnovnog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke, kao i da ne bi ponovio krivično delo, budući da je osuđivan više puta.

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, Đurašinović je naveo da mu ni na kraj pameti nije bilo da nekog povredi, a kamoli svoju porodicu.
- Nisam nikog udario. Nisam pretio da ću ubiti ili zapaliti bilo koga. Žena je izašla iz stana nakog svađe, a deca su ostala sa mnom. Verujem da me je ona prijavila i rekla da sam hteo da joj učinim nažao, što nije istina, samo zato što je bila iznervirana. Za decu živim i nikada ih ne bih povredio - rekao je Đurašinović.

Nebojša  Perović

Aleksandar Stanković

Nebojša Perović, Foto: Aleksandar Stanković

Prema rečima advokata Nebojše Perovića, branioca Tasmanijskog Đavola, njegov klijent na bilo koji način nije hteo da naudi deci i ženi.
- Njemu je određen pritvor. O svemu ostalom ne mogu da pričam jer je istraga u toku i ne bih hteo da je na bilo koji način ometam - rekao je advokat.

Pištolj na veštačenju

U parku iza Đurašinovićeve zgrade pronađen je pištolj koji je poslat na veštačenje. Tek nakon veštačenja znaće se da li ga je ultimat-fajter izbacio iz stana kada mu je policija zakucala na vrata.