SRPSKI MODNI KREATOR OPTUŽEN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE Darko Kostić ćutao kao zaliven na suđenju, evo i zašto!

Modni kreator Darko Kostić, koji je optužen za polno uznemiravanje, kao i za omogućavanje uživanja narkotika, branio se na jučerašnjem suđenju ćutanjem.

Darko Kostić i njegov advokat Jovana Ralević
Darko Kostić i njegov advokat Jovana Ralević, Foto: Dejan Briza/Alo

On, po savetu advokata, nije želeo da iznese odbranu dok iz predmeta ne budu izuzeti dokazi, koji su, kako odbrana tvrdi, uzeti na nezakonit način.

- Po savetu advokata, neću da iznosim odbranu - rekao je smireno Kostić, koji do ulaska u sud nije skidao kapuljaču s glave.

Njegov advokat Dimitrije Ilić tražio je da se iz spisa izuzme hemijsko veštačenje tableta koje su pronađene u Kostićevom stanu, tvrdeći da su one uzete nezakonito. Ovom zahtevu se usprotivila tužiteljka.

Kostićeva advokatica Jovana Ralević izjavila je da njen klijent neće da iznosi odbranu sve dok dokazi, koji su, kako navodi, uzeti na nezakonit način, ne budu izuzeti iz spisa.

Darko Kostić izlazi iz pritvora
Darko Kostić izlazi iz pritvora, Foto: alo.rs/Masanori Jošida

Na sledećem suđenju 19. aprila, koje će biti zatvoreno za javnost, biće saslušan maloletnik L. J. (15), koga je, prema optužnici, Kostić polno uznemiravao.

Modni kreator je ranije izjavio pred sudom da ne priznaje nijedno krivično delo koje mu se stavlja na teret, kategorički tvrdeći da nije kriv.

- Reč je o osobi koja se medijski eksponirala na raznim takmičenjima talenata na televiziji. On me je proganjao i zvao zbog moje kume, koja je bila u žiriju - rekao je tada Kostić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi