Kompromitujući video zabeležen u centru u Beogradu
Privatna arhiva
Kompromitujući video zabeležen u centru u Beogradu

Privatna arhiva

Kompromitujući video zabeležen u centru u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

Zapušten, izgubljen i neugledan reči su kojima su očevici opisali dizajnera posle susreta ispred javnog toaleta. Posle nepuna dva meseca otkako je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem Kostić baulja po ulici i udara u zgradu, „Alo!“ je došao do novog kompromitujućeg snimka.

Pročitajte još:

 

Dizajner je snimljen u subotu, 22. decembra, oko 12 sati dok je izlazio iz javnog toaleta na Zelenom vencu u Beogradu. Prema rečima naše sugrađanke (ime poznato redakciji), Kostić se u javnom toaletu zadržao 10-15 minuta, a izašao je potpuno izbezumljen i zapušten.

Patike su mu bile natopljene bljuzgavicom

Privatna arhiva

Patike su mu bile natopljene bljuzgavicom, Foto: Privatna arhiva

Bez psihičkog kontakta, molim!

Darko Kostić je posle izlaska iz pritvora na svom Fejsbuk profilu objavio da je bio žrtva medijskog linča, a onda je najnormalnije postavljao fotografije svojih kreacija i modela. Njegov status početkom decembra je privukao pažnju. Reč je o posteru na kojem piše: „Molim bez psihičkog kontakta. Hvala.“ Iznad tog statusa stavio je hešteg „statement“ (izjava).

Na snimku se vidi kako Darko Kostić izlazi iz toaleta i osvrće se, a potom nastavlja put Terazija. Imao je kapuljaču i tamne naočare za sunce usred bela dana. Pre nepuna dva meseca Kostić je zapalio društvene mreže video-klipom na kojem se vidi kako se tetura po ulici, udara u zaštitni stub na ulici, a onda se glavom zakucava u zid zgrade. Posle udarca je nastavio konfuzno da korača. Bio je u trenerci, na glavi je imao kapuljaču i jedva je stajao na nogama. Na društvenim mrežama su se nizali komentari da je bio ili pijan ili pod uticajem opijata, jer je snimak, navodno, zabeležen u ranu zoru.

Podsetimo, Kostić je u pritvoru bio nešto više od mesec i po dana, jer je 22. juna uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje. On se, osim toga, tereti i za polno uznemiravanje mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje droge. Kostić je 14. avgusta pušten da se brani sa slobode.

 

Komentari (2)

vodolijax

25.12.2018 11:46

Pa kako će izgledati neko kome je uništen život i karijera.

Pitanje za nadležne

25.12.2018 12:43

zašto je to stvorenje na slobodi?