Darko Kostić napušta tužilaštvo
Alo! / Nenad Vujanović
Darko Kostić napušta tužilaštvo

Alo! / Nenad Vujanović

Darko Kostić napušta tužilaštvo, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

"Ušao sam u njegov stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju..."

Preporučujemo i ovo:

 

Sud je maloletnom pevaču u ovom postupku dodelio status posebno osetljivog svedoka, i Kostića udaljio iz sudnice. L. J. je u dvočasovnom izlaganju uglavnom ponovio ono što je rekao i u istrazi. Nakon što je popio čudno piće o dobio erekciju, Kostić ga je, kaže, pozvao da se maze.

- Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje - rekao je dečak.

Pronađena droga prilikom hapšenja

Inače, u Kostićevom stanu su, prilikom hapšenja 22. juna 2018., pronađeni papirići sa tragovima droge. On je u policiji najpre negirao sve optužbe, i za drogu i za seksualno zlostavljanje maloletnika, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem. U pritvoru je proveo oko dva meseca, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Darko Kostić izlazi iz pritvora

alo.rs/Masanori Jošida

Darko Kostić izlazi iz pritvora, Foto: alo.rs/Masanori Jošida

Međutim, Kostića su ubrzo zatim stigle i nove optužbe da je 7. juna prošle godine kokainom ponudio Beograđanina B. Š. (23), a onda ga navodno uhvatio za penis. Šokirani mladić je, kako je ispričao u istrazi, viknuo: "Šta to radiš, čoveče?!", a zatim je pesnicom udario Kostića i uzeo mu telefon, u kom je bila njihova prepiska.

Preporučujemo i ovo:

 

Kostić je i u junu 2017. privođen zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla nešto malo kokaina i tečni ekstazi, koji zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a lekari su konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, juče je samo kratko prokomentarisao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sudskog postupka.

Komentari (1)

slađa

20.04.2019 22:27

Gadosti. Hoće li modni kreator Darko Kostić priznati krivicu? Hoće li biti utvrđeno i izneto u javnost koji političari i ministri su koristili usluge i čijim parama su plaćali elitne prostitutke onog makroa Maksmovića iz Šapca. Nemojte dozvoliti da Beograd koji treba da zaliči građevinski na Njujork, kako mediji pišu, bude izgrađen na fašizmu i prostituciji.Loši su to temelji. Pali su jednom na tako ekstremnim polaznim tačkama između superiorne čistote i prikrivenog bluda u Berlinu. 1945