Daniel je sleteo s motora na Pupinovom mostu i poginuo! Tragedija se dogodila uoči NAJSREĆNIJEG dana njegovog brata!

Alo.rs/E. Sadiku | vesti 2019-07-06 22:06:06 2019-07-06 22:06:06

Daniel V. (29) iz Pančeva izgubio je život, a njegova dva prijatelja teško su povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 22.30 dogodila na obilaznici Pupinov most - Ovča, u smeru ka Borči.

facebook.com

Daniel je poginuo vozeći svoj motor marke „kavasaki“, dok su njegovi prijatelji takođe umalo stradali, kada su se isprevrtali u automobilu marke BMW.

Sumnja se da je do udesa došlo kada je Daniel prednjim točkom svog motora, iz zasad, neutvrđenih razloga zakačio ivičnjak, nakon čega je izgubio kontrolu nad motociklom i udario o banderu. Od siline udarca telo je bilo prepolovljeno i gornji deo tela bio je kod bandere, a donji na asfaltu. Odmah nakon što je Daniel udario u banderu, naišao je automobil u kojem su bili njegovi prijatelji.

Vozač je pokušao Danijela da zaobiđe, ali bezuspešno. Boreći se da ne pregazi druga, vozač je izgubio kontrolu nad BMW-omi automobil se prevrnuo na krov!

 

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i ugledala jeziv prizor, od kojeg je su se potresli i najiskusniji policajci. Deo Danijelovog tela pronađen je nekih 30 metara dalje od mesta udesa. Njegovi drugari, koji su bili u isprevrtanom automobilu, hitno su prevezeni u Urgentni centar. Na mesto nesreće ubrzo su stigli Danijelovi rođaci, koji su i identifikovali telo mladića.

Kako saznajemo, društvo iz Pančeva nastradalo je po povratku iz Beograda, gde su kobne večeri bili na stazi, gde su se zabavljali i vozili karting.

Pokrali kablove pre udesa?

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je do tragedije došlo zbog krađe kablova kod Pupinovog mosta, pa je deo puta bio u mraku. Za sada nepoznati lopovi ukrali su kablove u blizini krivine gde se nesreća dogodila. Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti zašto nije radila rasveta.

 

Prijatelji nastradalog Danijela kažu da je on bio u zaljubljenik u motore i da je motocikle zavoleo kada je postao član moto-kluba u Kačarevu, gde je i živeo. Ne samo što je voleo da vozi, već je uživao i u tome da sređuje motocikle.

- Danijel je otkrio svoj talenat i voleo je da radi na motorima - da ih sklapa, popravlja, farba. Ma, imao je zlatne ruke, ni od čega je znao da napravi nešto. Spojio je lepo i korisno - pričaju njegovi prijatelji, koji ne veruju da njihovog druga više nema.
Ističu da je Danijel bio omiljen u društvu i uzoran momak. Vest o tragediji najteže je pala njegovoj dugogodišnjoj devojci, s kojom je delio i dobro i zlo.

- Zabavljaju se oko deset godina. Bili su nerazdvojni. Jednostavno, to je velika i jaka ljubav. Njoj je veoma loše nakon tragedije i trudimo se da budemo uz nju. Niko od nas sa sigurnošću ne zna kako je došlo do udesa, pogotovo što su svi oni koji su učestvovali važili za oprezne vozače i uvek su vodili brigu jedni o drugima. Ovo je velika tragedija za celu Danijelovu porodicu. Njegov rođeni brat Andreja trebalo je da se oženi za nekoliko nedelja i svadba je zakazana... Sada oni, umesto veselja, spremaju sahranu - kažu potreseni Danijelovi prijatelji.

 

Rođaci nastradalog ,sa kojima smo kontaktirali, kažu da su u šoku zbog svega što se dogodilo i dodali da im nisu poznati svi detalji tragedije.

- Ne znam ništa, još mi niko nije rekao kako se dogodila nesreća. Ne mogu više da pričam, nije nam lako - tim rečima je Danielov rođak završio razgovor.

Deo puta kod Pupinovog mosta u petak je bio nekoliko sati zatvoren za saobraćaj. Policija će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Expand player
Pogledajte više