Damjan Rešević
Facebook printscreen
Damjan Rešević

Facebook printscreen

Damjan Rešević, Foto: Facebook printscreen

* Damjan Rešević (17) nastradao je u petak uveče kad je na njega naleteo automobil za čijim je volanom bio Ž. M. (28)

* Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola

* Damjan je nastradao tako što je prethodno povukao drugara i tako mu spasao život

Maloletni Damjan Rešević (17), iz Klubaca kod Loznice, učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole na smeru auto-mehaničar, nastradao je u petak uveče na magistralnom putu Šabac - Loznica, kod firme "Elind", dok se kretao pešice.

Pročitajte još:

Na njega je, kako se saznaje u policiji, naleteo automobil za čijim je volanom bio Ž. M. (28), iz susednog sela. Osumnjičeni je imao u sebi 2,32 promila alkohola. Odmah mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega sledi privođenje dežurnom tužiocu koji će da odluči da li će da traži pritvor od sudije za prethodni postupak nadležnog suda.

Navodno, osumnjičeni se posle udesa udaljio s mesta događaja, pa se potom vratio.

Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako "Novosti" saznaju od Damjanovog druga Pere S., poginuli momak je te noći bio sa još dvojicom vršnjaka na rođendanu u Lipničkom Šoru. Dok su se putem vraćali kući, na njih je velikom brzinom naleteo automobil, a Damjan je nastradao tako što je prethodno povukao drugara i tako mu spasao život. Sam nije uspeo da se skloni.

Povređeni vršnjak je prebačen u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Treći dečak nije zadobio nikakve povrede.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Damjana Reševića od sinoć oplakuje čitav kraj. Bio je, kako kažu, omiljen među vršnjacima, talentovani bokser, i imao je junačko srce.

Istraga je još u toku i očekuje se zvanično saopšenje o tome kako je došlo do tragedije.

Bonus video

Taksisti napali građane!