POBUNA ZATVORENIKA U ZAJEČARU Dajte 'vamo monstruma, da ga koljemo!

U zaječarskom zatvoru izbila je ponuba robijaša kad se pročulo da im stiže Vladica Rajković, monstrum iz Vratarinice koji je u subotu zverski silovao i ubio malenu Anđelinu Stefanović (3).

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: Suzana Božinović

Zatvorenici su zapretili da će unakaziti i zaklati monstruma čim im padne šaka, pa je Vladica zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćelijim i pod strogim je danonoćnim nadzorom čuvara.

Rajković je u ponedeljak oko 22.30, posle saslušanja u zaječarskom Višem sudu, prebačen u pritvorsku jedinicu opštinskog zatvora.

Vest o dolasku Rajkovića brzo se proširila među zatvorenicima.

- Svi su odmah počeli da viču kako će ga ubiti čim ga vide. neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede "dobrodošlicu". Lupali su i vikali da će ga silovati, zaklati... Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednost su bile na najvišem nivou - priča izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu želeli da komentarišu bes zatvorenika. Rekli su da je Rajković sam u ćeliji i da je pod 24-časovnim nadzorom stražara.

- Odmah po dolasku u pritvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled. Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se "kućnog reda". Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila - rekli su u Upravi.

Podsetimo, Rajković je uhapšen nakon što je silovao, a potom brutalno ubio trogodišnju devojčicu Anđelinu Stefanović.

Stručnjaci koji su sa njim razgovarali utvrdili su da Rajković ima laku mentalnu retardaciju, ali da je ipak bio svestan svojih postupaka.

Mala Anđa sahranjena je danas na lokalnom groblju.

Nakon ovog svirepg zločina, nekoliko hiljada građana Srbije potpisalo je peticiju kojom traže uvođenje smrtne kazne u krivični zakonik Srbije.

 

 • Korisnik: zlatko
  14/07/2016 - 09:25
  ja bi ga zaklao kako mu nije zao za dete da siluje strasno oni iz zatvora ako ga ne ubiju tamo on kad izlazi na ulici ubicega na ulici ovakvi ljudi treba da se maltertiraju kao sto je on maltertirao dete od 3g
 • Korisnik: neko iz mase
  13/07/2016 - 22:48
  Ljudi, nasa drzava neguje i cuva psihopate! I kad odlezi, opet ce da siluje i ubije necije dete! Ma medju zatvorenike da ga puste, da vidi kako je, pa kad se navikne...onda da se ocisti sa lica zemlje! Strasno!
 • Korisnik: vaga
  13/07/2016 - 15:37
  za sve koji siluju,a pogotovo DECU nije smrtna kazna njih treba NABITI NA KOLAC kao u vreme turaka pa da danima umiru..ako mislite da je to preostro,pomislite da je bilo vase dete ili unuce
 • Korisnik: tina
  13/07/2016 - 11:40
  I treba da nestane, ni ime da mu se pamti..on je greska prirode!
 • Korisnik: Radovan
  13/07/2016 - 09:22
  I sad ce da ga cuvaju kao bebu, da ga hrane, oblace, paze, maze i stite od svih! Da dobije par godinica celije i onda opet u punoj snazi na slobodu! E zemljo dembelijo!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi