Dajte 'vamo monstruma, da ga koljemo!

Informer | vesti 2016-07-12 22:36:34 2016-07-12 22:36:34

U zaječarskom zatvoru izbila je ponuba robijaša kad se pročulo da im stiže Vladica Rajković, monstrum iz Vratarinice koji je u subotu zverski silovao i ubio malenu Anđelinu Stefanović (3).

Suzana Božinović

Zatvorenici su zapretili da će unakaziti i zaklati monstruma čim im padne šaka, pa je Vladica zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćelijim i pod strogim je danonoćnim nadzorom čuvara.

Rajković je u ponedeljak oko 22.30, posle saslušanja u zaječarskom Višem sudu, prebačen u pritvorsku jedinicu opštinskog zatvora.

Vest o dolasku Rajkovića brzo se proširila među zatvorenicima.

- Svi su odmah počeli da viču kako će ga ubiti čim ga vide. neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede "dobrodošlicu". Lupali su i vikali da će ga silovati, zaklati... Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednost su bile na najvišem nivou - priča izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu želeli da komentarišu bes zatvorenika. Rekli su da je Rajković sam u ćeliji i da je pod 24-časovnim nadzorom stražara.

- Odmah po dolasku u pritvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled. Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se "kućnog reda". Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila - rekli su u Upravi.

 

Expand player
Pogledajte više