ADVOKAT JE ALEKSIĆU POSTAVIO ISKRENO PITANJE "Da li si neku od njih silovao?" - profesor glume je odgovorio i priznao JEDNU stvar u vezi njegove škole

Bura oko slučaja zlostavljanja u poznatoj školi glume "Ritam srca" se ne stišava

Zoran Jakovljević i Mika Aleksić
Zoran Jakovljević i Mika Aleksić, Foto: Alo/ Ilustracija

Čuvenog profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulović, Iva Ilinčić kao i treća devojka koja je želela da ostane anonimna.

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

- Na moje pitanje da li je neku od tih devojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: "Ma kakvi, ma kakvi", rekao je advokat, pa dodao da je Aleksić priznao da je koristio surove metode u nastavi, ali da nije silovao nikoga.

- Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svestan da je primenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu. Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani - rekao je Jakovljević za Novosti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi