Stefan Totić, ubistvo, Voždovac
Vladimir Marković/Alo
Stefan Totić, ubistvo, Voždovac

Vladimir Marković/Alo

* Stefan Totić ubistvo

* Napadač došao na skuteru

* Izrešetan na Dušanovcu

Stefan Totić (28) ubijen je, a njegov drug Đorđe S. (25) povređen kada je nepoznata osoba sa skutera otvorila vatru na njih na Dušanovcu! Za Totićem je navodno godinama tragao i poznati pevač Šaban Šaulić!

Tragedija se dogodila u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, nedaleko od Ulice Miška Jovanovića, kada je nepoznata osoba na skuteru otvorila vatru na Totića i njegovog druga koji su bili u automobilu „opel insignija“.

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac

Vladimir Marković/Alo

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac, Foto: Vladimir Marković/Alo

 

- Pucnjava se dogodila ispod nadvožnjaka na Dušanovcu, nedaleko od Ulice Miška Jovanovića. Jurnjava je počela i ranije. Skuter im je bio za petama, a oni su se kolima kretali iz pravca ulica Miška Jovanovića i Husarske. Prešli su preko nadvožnjaka na auto-putu, a zatim su se, kako bi umakli skuteru, spustili pored nadvožnjaka da bi se uključili na put. Međutim, skuter je došao s druge strane ispod nadvožnjaka, tako da je reč o klasičnoj sačekuši. Nisu još ni kročili ispod nadvožnjaka, a vatra je otvorena na njih. Zakucali su se u granje i panj pored puta, a zatim tako razlupani počeli da beže dalje - navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac

Vladimir Marković/Alo

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac, Foto: Vladimir Marković/Alo

 

- Na licu mesta su delovi automobila i ulje koje je iscurilo, pa se može videti čitav trag niz ulicu gde su bežali - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, napadač je na njih ispalio čitav šaržer, a hici su smrtno ranili Totića koji se nalazio na mestu suvozača, dok je njegov drug Đorđe u tom trenutku bio nepovređen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Krenuli su da beže u pravcu restorana na Autokomandi, ali je usput Totić na smrt iskrvario. Dok su bežali, slupali su se na Autokomandi kod restorana, gde je i Totićev drug zadobio povrede, ali ostao je živ. Đorđe je žurio ka bolnici da spasi druga, koji je, nažalost, preminuo - saznaje „Alo!“.

Kako nezvanično saznajemo, motiv pucnjave su poslovi u vezi s narkoticima, a policija traga za napadačima.

Haraju napadači na skuterima

Samo nekoliko dana ranije direktorku filijale jedne beogradske banke Ljubicu Mićić upucala je u noge nepoznata osoba na skuteru na Zvezdari. Nepoznata osoba takođe na skuteru sačekala je direktorku nedaleko od njenog stana kad je krenula na posao. Policija traga za napadačem.

Fotografija buckastog dečaka s prasetom u rukama devedesetih je obišla Jugoslaviju. O njemu si pisali mediji, a govorio je kako obožava posao mesara i da više voli kafanu nego „Moćne rendžere“. Javnost je sa simpatijama gledala na dečaka. Na licu mesta smo saznali da je dečakov otac držao pečenjaru nedaleko od Gradića Pejtona i Čuburskog parka, gde je dečak bio neka vrsta atrakcije. Međutim, kako kažu, to je bilo davno, pečenjara više ne postoji i retko ko je znao šta je bilo s dečakom. 

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac

Vladimir Marković/Alo

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac, Foto: Vladimir Marković/Alo

 

Šta je sa njim, navodno se pitao i čuveni kralj narodne muzike Šaban Šaulić.

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac

Vladimir Marković/Alo

Stefan Totić, ubistvo, Voždovac, Foto: Vladimir Marković/Alo

 

- On je tada bio mali, bucmast, jak klinac, a njegov otac bio je moj veliki prijatelj. Držali su pečenjaru na Crvenom krstu u Beogradu. Sećam se da je Stefan uvek imao neku belu kecelju, otac ga je naučio da seče meso i on je to stvarno znao da radi kao veliki i ozbiljan mesar. Ja sam ga uvek častio i kupovao mu neki slatkiš. Bio mi je strašno drag jer je bio jedna velika dobrica. Poslednje što znam o njemu jeste da je kasnije tokom odrastanja trenirao vaterpolo u Partizanu - ispričao je Šaulić davno za medije. Pevač je tada navodno rekao da bi voleo da zna šta je s dečakom.

Kao mali bio mesar, posle imao svoj biznis

 

Kako saznajemo, Stefan pripada tzv. vračarskoj grupi i njegovo ubistvo se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima. Osuđivan je dva puta, jednom pravosnažno za nanošenje teških telesnih povreda, a drugi put za izazivanje opšte opasnosti. Navodno je jednom ranjen zbog prevlasti na tržištu narkotika.

Ekipa „Alo!“ otišla je do mesta gde živi porodica Totić, međutim, na vratima su nas dočekali njegova rođaka i još jedan mladić. - Jeste, on je taj dečak o kojem su pisali. Nije se on više bavio time, to je voleo kao mali, posle je imao svoj biznis. Nije baš bilo tako kao što su pisali pojedini mediji, da ga je Šaban tražio i ne zna šta je s njim, jer smo se družili s pevačem i bili smo mu na sahrani. Šta se dogodilo sa Stefanom... ne znamo. I ja sam saznala pre dva sata da je mrtav - kaže rođaka.

 BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške