Nedžib Kačar
Privatna arhiva
Nedžib Kačar

Privatna arhiva

Nedžib Kačar, Foto: Privatna arhiva

* Dalan Kačar sin ubijenog Nedžiba saslušan

* Na pitanja tužioca nije hteo da odgovara

* Određeno mu mesec dana pritvora

Dalan Kačar (25), koji je osumnjičen da je nožem ubio oca Nedžiba, priveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru, ali nije želeo da odgovara na pitanja tužioca. Njemu je određen pritvor do 30 dana, a nakon toga je prebačen u novopazarsku pritvorsku jedinicu.

- Ćutao je i gledao u pod. Kolege iz tužilaštva pokušavale su da ga ubede da progovori, ali nisu uspele u tome. Svako pitanje je saslušao, ali nijednu jedinu reč nije izgovorio – kaže za „Alo!“ izvor iz istrage.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U decembru 2016. godine, biznismen Nedžib Kačar sinu Dalanu otvorio je firmu za proizvodnju i prodaju nakita.  Proverićemo da li se tu krije motiv ubistva ili je reč o porodičnim problemima - kaže naš sagovornik.

Biznismen Nedžib Kačar ubijen je u nedelju kasno uveče u porodičnoj kući u Novom Pazaru, a četiri dana kasnije zbog ovog ubistva uhapšen je njegov stariji sin Dalan.

Najpre se pojavila vest da se Nedžib ubio, ali je obdukcija pokazala da se radi o ubistvu. Pre nego što je uhapšen, Dalan je sve vreme bio kod kuće, gde je organizovao sahranu i primao saučešće. Nož kojim je poznati novopazarski biznismen i bankar ubijen pronađen je u kanalizaciji. 

 

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT