BOŽIDAR UMALO UBIO I KOMŠIJU Čuo sam snaju kako vrišti, a onda su odjeknuli pucnji

Komšija Božidara D. koji je jutros u selu Barič kod Golupca ubio sina, suprugu i šuraka, a potom presudio sebi, kaže da je i sam jedva izbegao metak!

Deda Muškarac tužan muškarac plakanje
Komšija i dalje ne može da se oporavi od šoka, Foto: Profimedia

Rade Lukić, komšija Božidara D. koji je jutros u selu Barič kod Golupca svirepo ubio svoju porodicu, a potom sebi oduzeo život u porti crkve, kaže da je i sam umalo popio metak!

Lukić, koji sa porodicom živi samo tri kuće od Božidara tvrdi da je za dlaku izbegao smrt.

- Jutros sam krenuo ka svojoj štali kada su se začuli pucnji. Odmah sam potrčao nazad u kuću, i rekao sam ženi i sinu da uđu u kuću i kroz prozor motre da ne Božidar krene ka njima. Ja sam pošao da vidim šta se dešava, i čuo kako mu snaja vrišti, a onda čuo još koji pucanj, i tada sam shvatio da je ubio i sina i snaju. Kad je to završio, počeo je da traži svoju ženu, pa je razvalio prozor od kuće u kojoj su spavali, da je nađe, mislio je da se krije tu. Međutim, pošto je nije našao, seo je na bicikl i krenuo kroz selo, ka sokaku sa pištoljem u džepu! Nasred sokaka naišao je na šuraka, koga je odmah takođe ubio, pa je ušao u portu crkve i izvršio samoubistvo – priča Rade za "Telegraf".

Kaže da je probao da pozove policiju, ali da nije uspeo da dobije vezu. Dok je zvao i dalje, patrola je već stigla. Tražili su Božidara, i baš kad su bili ispred Radetove kuće, čuo se zadnji metak. Brzo su krenuli ka crkvi, ali Božidar je već presudio sebi.

Lukić kaže da je Božidar bio prek čovek.

- Sa ženom je pre par godina došao nazad iz Austrije. Tamo su radili i stvarali do penzije, a onda došli da poslednje dane provedu u Srbiji. Od kako su došli, počele su čarke. Božidaru je smetalo što mu sin stalno ide kod snajinih roditelja, i što im pomaže, pa se stalno svađao sa njim. Terao ga je oda ode zauvek, ma stalno su bile neke čarke, vika i svađe. Bio je agresivan, koliko puta je samo dolazila policija, da mu oduzme oružje. Uvek je uspevao da se opravda da ne preti nikom. I evo šta se sad desilo – iskren je Lukić.

 • Korisnik: sumadija
  24/04/2017 - 14:53
  Koje je po redu ubistvo čitave familije, porodice i komšija u istočnoj Srbiji!? Zašto se baš tamo ovakve stvari dešavaju, ništa nije slučajno i vradzbine svakojake sve odatle dolazi! Emisije koje smo gledali na tv o babama koje skidaju čini i njihove priče prosto vas ostave bez teksta pa se pitate "gde mi to zivimo u kom veku i u kom delu sveta"...
 • Korisnik: Cika Velja
  24/04/2017 - 13:10
  TRAGEDIJA,STRASNO..stoji u tekstu*koliko puta je samo policija dolazila da mu oduzme oruzje i uvek je uspevao da se opravda* sta reci..nemam komentar..
 • Korisnik: Naša policija
  24/04/2017 - 13:02
  ne može i nema ih dovoljno da bi sprovodili zaštitne mere gradjana. Bitno je postaviti policiju pored stadiona da ih mafija gadja kao glinene golubove.
 • Korisnik: nasa policija
  24/04/2017 - 12:37
  cesto ima meko srec kao i preds. Vlade a cesto zasluzi sve pohvale.Neshvatljivo je da ne oduzimaju oruzje cim se prvo nasilje prijavi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi