uhapešn manijak
privatna arhiva
uhapešn manijak

privatna arhiva

uhapešn manijak, Foto: privatna arhiva

  Rotacija, policija, Saobraćajna policija

 

 

M. V. (1985) se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića.

Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

 

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

 Ubijeni Cvetanović je javnosti u Srbiji bio poznat kao mlađi brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, optuženog za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.

O ugroženoj bezbednosti Jugoslava Cvetanovića, pre pola godine, tačnije na suđenju 20. marta 2017. ukazivao je njegov brat Saša.

- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga što pre da sve objasni. Njemu je iskaz na osnovu kog je napisano pola optužnice uzet na prevaru - obratio se Saša Cvetanović tada sudskom veću.

Dan kasnije, takođe u sudnici, Jugoslav se zakleo da njegov brat Saša nema veze sa ubistvom Nikole Bojovića i poručio njegovoj sestri Mariji da ga strelja ako je to istina.

- Ako je tačno da je moj brat ubio Nikolu, pristajem da njegova sestra u mene lično ispali 45 metaka, a ne 15, koliko je ispaljeno u njenog brata! - poručio je Jugoslav tada sestri Luke i Nikole Bojovića.

Jugoslav je tada ostao pri tvrdnji da njegov brat nema veza sa ubistvom Nikole Bojovića jer je u to vreme, 29. aprila 2013. godine, bio u Crnoj Gori, odakle mu je i čestitao rođendan.