HOROR NA ADI CIGANLIJI Čovek se srušio na NUDISTIČKOJ plaži! Kupao se na OPASNOM mestu, a onda se dogodilo NAJGORE! Hitna pomoć pokušala da ga spasi, ali već je bilo kasno!

Muškarac starosti 65 godina preminuo je danas oko 11.30 na Adi Ciganliji na nezvaničnoj nudističkoj plaži.

Ada Ciganlija
Ada Ciganlija, Foto: Alo / Vladimir Marković

Prema rečima očevidaca, muškarac je zakoračio u vodu na neobezbeđenom mestu kupališta, srušio se i na mestu ostao mrtav. Prema rečima očvidaca, sve se dogodilo u plićaku takozvane nudističke plaže na Adi Ciganliji, kada je stariji čovek ušao u vodu a potom se srušio. 

Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa. Mesto na kom je preminuli muškarac želeo da uđe u vodu je nebezbedno i nije pod nadzorom službe, niti je na tom mestu kupanje dozvoljeno.

- JP "Ada Ciganlija" po ko zna koji put apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera - naglašavaju iz ovog preduzeća.

Pretpostavlja se da je do smrti došlo zbog srčanog ili moždanog udara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi