"MOLIM VAS, UHAPSITE ČABU, UBIĆE PONOVO!" Cigler plakao u policiji, priznao da je vozio "fijat punto", ali jednu stvar NIJE ZNAO?!

Alen Cigler (40), uhapšen u velikoj akciji policije, navodno je priznao da je 5. januara odvezao druga iz detinjstva do Banovog brda, ali da nije znao da će on da ubije nekoga

Ubistvo
Ubistvo, Foto: Printscreen

Alen Cigler (40), poznat po nadimku "čovek-mačka", koji je uhapšen zbog sumnje da je sa Čabom Derom (38) učestvovao u ubistvu Nebojše Markovića (37) na Banovom brdu, plakao je na saslušanju u policiji i, prema pisanju Kurira, priznao da je vozio "punto", kojim je Čabu dovezao na mesto zločina.

- Molim vas, nađite i uhapsite Čabu, ubiće opet nekoga - navodno je posle hapšenja policajcima rekao "čovek-mačka".

VELIKA AKCIJA MUP-A Uhapšen Čabin saučesnik!

Raspisana poternica

Inače, policija je za Čabom raspisala poternicu.

 

Podsetimo, Cigler je uhapšen u velikoj akciji policije i na saslušanju u Višem tužilaštvu branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Međutim, pre privođenja u tužilaštvo on je u policiji detaljno govorio o poznanstvu sa Čabom, ali i o 5. januaru, kada ga je dovezao do kuće na Banovom brdu.

Čaba Der
Čaba Der, Foto: Facebook

- Rekao je da su on i Čaba prijatelji iz detinjstva i da mu je Der finansijski pomagao kako dok je bio u zatvoru tako i po izlasku na slobodu - otkriva izvor iz istrage. On objašnjava i da je Cigler samo tri meseca proveo na slobodi, jer je sa izdržavanja kazne izašao u oktobru prošle godine.

SVEŠTENIK SLAVIŠA, BRAT LIKVIDIRANOG NA BANOVOM BRDU, OČAJAN "Ćerkica (8) još ne zna da joj je tata mrtav, nismo joj rekli, a sin (1) je mali... Naš Nebojša mrava ne bi zgazio, na Božić je trebalo da nam dođu!"

- Cigler je tvrdio da ga je tog dana Čaba pozvao da ga vozi, ali da mu nije rekao gde idu, niti šta će da uradi. Ponavljao je da nije znao da će njegov drug da ubije nekoga - dodaje sagovornik.

Cigler vozio "punta"

On objašnjava da su "čovek-mačka" i Čaba iz istog mesta i da ga je Der zamolio da ga kobnog dana odveze do Beograda. Međutim, istraga treba da utvrdi da li Cigler zaista nije znao šta njegov drug namerava da uradi u Beogradu ili ih je pak obojicu neko angažovao da likvidiraju Markovića.

 

Podsetimo, na snimku sa sigurnosnih kamera, koje su zabeležile ubistvo Nebojše Markovića, vidi se kako "punto", za čijim je volanom, kako se sumnja, bio Alen Cigler, prilazi Markoviću, koji sklapa kolica za bebu. Iz automobila izlazi Čaba, prilazi Nebojši i puca u njega.

Policija sumnja da je Nebojša ubijen greškom i da je prava meta zapravo trebalo da bude Aleksandar Šarac, koji živi u istoj kući u kojoj je živeo ubijeni.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi