NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA Ćerka političara pre zločina iznajmila "pežo 508"! Razlog će vas ZGROZITI! Jedna stvar je ODRUKALA policiji, na to nije obratila pažnju!

Automobil je uredno vratila nekoliko dana posle zločina, ali su radnici agencije posle detaljnog pregleda i podizanja tapacirunga našli tragove okorele krvi!

Jelena Špagović krila leš u iznajmlejnom stanu tri dana
Jelena Špagović krila leš u iznajmlejnom stanu tri dana, Foto: facebook

Jelena Špagović (25), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čoveka stranke Srpska desnica, koja se sumnjiči za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, napravila je kardinalnu grešku jer posle zločina nije dobro oprala kriv u iznajmljenom „pežou 508“, što je policiju dovelo pravo do nje, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

"IMALA JE BAŠ TEŽAK ŽIVOT" Rodbina i prijatelji poginule Milice ne mogu da dođu k sebi, momak koji je vozio automobil uradio nešto ODVRATNO!

Kako saznajemo, Jelena je bila sumnjiva čim je rentakar agenciji vratila automobil sa tragovima krvi u gepeku, dok su DNK testovi potvrdili da je umešana u brutalno ubistvo starice.

- U gepek „pežoa 508“ može komotno da legne čovek! Jelena je očigledno izabrala auto po veličini prtljažnika kako bi mogla da preveze telo ubijene starice. Leš je bio spakovan u kofer, ali krv je ipak probila i natopila tapacirung gepeka. Sumnja se da je Jelena uz nečiju pomoć oprala automobil i prebrisala tapacirung u gepeku nakon bacanja i paljenja leša u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina. Automobil je uredno vratila nekoliko dana posle zločina. Međutim, praksa je da se svako vozilo proveri, pa su radnici agencije posle detaljnog pregleda i podizanja tapacirunga našli tragove okorele krvi! Nisu hteli ništa da prepuste slučaju, već su odmah pozvali policiju, koja je uzorke krvi odnela na analizu - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, nikome u početku nije bilo jasno o čijoj je krvi reč. Čekala se DNK analiza i niko nije hteo da donosi ishitrene zaključke. Onda je skupljač smeća u kontejneru kod Krčedina našao ugljenisan leš bez ruku, a naknadno je utvrđeno da je reč o Majdi. Policajci su odmah uporedili DNK tragove iz „pežoa 508“ i sve se poklopilo! Na mestu gde je bačeno telo takođe je pronađen DNK, pa su policajci proverili osobu koja je iznajmila „pežo 508“ i ispostavilo se da je upravo ona bivša komšinica ubijene žene.

Majda Garović
Majda Garović, Foto: facebook.com

- Inspektori su pozvali Jelenu Špagović na razgovor i sa njom su pričali o Majdi. Pitali su je kako su se upoznale, da li su se družile i da li su bile u sukobu. Zamolili su je da joj uzmu bris za DNK test da bi uporedili tragove. Verujući da nemaju dokaza protiv nje, Jelena je pristala. Samo dan-dva kasnije stigla je potvrda i Jelenu su ponovo pozvali u stanicu, gde je pritisnuta dokazima prećutno priznala zločin! Međutim, posle toga se potpuno zatvorila i nije odgovarala na pitanja. Jedino je reagovala kada su priveli njenog rođenog brata. Branila ga je tvrdeći da on nema ništa sa zločinom. Rekla je kratko da ga je samo zamolila da joj pomogne da iz stana iznesu i bace staru fotelju, na kojoj je Majda najverovatnije ubijena - otkriva naš sagovornik. 

POŽAR PODMETNUT? Izgorelo 8 automobila kod Lepe Brene!

Pukla psihički posle razvoda?

Jelena Špagović upućena je na psihijatrijsko veštačenje zbog trenutnog psihičkog stanja.

- Veruje se da je znake čudnog ponašanja počela da ispoljava tokom poslednje godine braka, a sve je kulminiralo razvodom. Jelenini poznanici koji su dali izjave potvrdili su da im je bila čudna. Naveli su da je često menjala raspoloženje, te „da je znala da se pogubi“ i da se odjednom povukla u sebe.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Papreno platila rentakar da bi prevezla žrtvu!

Automobil se prilikom preuzimanja iz rentakar agencije detaljno pregleda. Proveravaju se rezervni točak, prva pomoć, trougao i ostala oprema. To isto se radi i prilikom vraćanja, samo što se automobil pregleda detaljnije i obavezno vozi na pranje.

UŽAS U PETROVCU NA MLAVI! Muškarac (44) otišao da se tušira, a onda se čuo jak udarac tela!

Iznajmljivanje luksuznog automobila „pežo 508“ sa šest brzina, digitalnom klimom, radiom, petoro vrata i velikim gepekom, kakav je iznajmila osumnjičena Jelena Špagović, košta papreno - saznajemo u jednoj beogradskoj agenciji.

Iznajmljivanje ovog automobila za 1-3 dana košta 55 evra dnevno, za 16-25 dana košta 45 evra dnevno, za 4-7 dana najam po danu iznosi 50 evra, za 26 i više dana cena iznosi 30 evra na dan.

Povezane vesti

 • Korisnik: VladimirR
  12/07/2019 - 08:30
  Dobro je da ste javnost upoznali sa ovim detaljima. Sigurno će neko iz toga izvući pouku. Ovakvu ili onakvu.
 • Korisnik: Jana
  12/07/2019 - 07:07
  Monstrumi su medju nama
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi