STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Cela porodica iz Jabukovca likvidirana po istom principu - ovakvu grozotu mrtvozornici nisu nikad videli!

Po selu kruži šokantno saznanje.

Jabukovac
Jabukovac, Foto: Printscreen

* Završena obdukcija

* Oružje još nije pronađeno

* U toku je intenzivna potraga za počiniocem

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično saznaju mediji.

Kako saznajemo, više nema sumnje da je porodica poljoprivrednika iz sela kod Jabukovca brutalno likvidirana.

POLICIJA SAZNALA KO JE POUBIJAO LJUDE U JABUKOVCU?! Akcija specijalaca u toku, mučio je žrtve na najsuroviji način - koža im otpadala!

Prema nezvaničnim informacijama, Raja Kazimirović, čije je telo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio poslednji, peti, hitac u glavu!

Direktor policije na RTS-u o masakru u Jabukovcu: Izneo detalj koji TERA NA POVRAĆANJE!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 09:44 - 10.08.2019. 09:56 Masakr u zabačenom zaseoku Vladimir Rebić, Foto: Printscreen * Masakr u selu Jabukovac * Tela ubijenih ležala dva dana * Potraga za ubicama nastavljena Direktor policije MUP-a Srbije Vladimira Rebić izjavio je danas da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili počinilaca četvorostrukog ubistva u zaseoku između Jabukovca i Vratne kod Negotina.

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana, čija su tela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu.

Jabukovac
Jabukovac, Foto: Printscreen/Google Maps

I Ljubinka, Rajina sestra, čije je telo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predelu usana.

Rezultati obdukcije pokazuju da je u selu Jabukovac, pre dva dana, izvršena brutalna i hladnokrvna egzekucija cele porodice.

 

Oružje nije pronađeno nigde, pa je time isključena mogućnost da je u pitanju bilo ubistvo i samoubistvo, već je jasno da je ubica pobegao sa lica mesta.

Prema saznjima medija, policija je isključila mogućnost da je porodicu ubio kriminalac kog su za ovaj brutalan zločin optuživali meštani.

Intenzivna policijska istraga je u toku i u selu Jabukovac je bukvalno opsadno stanje.

Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive. Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi