Batrovci
Uprava carina
Batrovci

Uprava carina

 Foto: Uprava carina

* Na Gradini je došlo do istorijske zaplene droge

* Pokušao je da preveze 1,48 tona marihuane preko granice

* Sakrio je u džakove među stočnom hranom


Policija je na graničnom prelazu Gradina u kamionu, kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla i zaplenila marihuanu koja se nalazila skrivena u džakovima među stočnom hranom.

Forenzičari otkrili zaprepašćujuće tragove na Jeleninom telu!

AUTOR: Alo.rs/ Kurir/ M. I. DATUM I VREME: 14.09.2019. 13:34 Analizom DNK tragova izolovanih s Jelenine trenerke i donjeg veša, dobijen je mešoviti DNK profil. Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Dejan Briza * Nepoznate DNK profile muških osoba, koji su nakon pronalaska leša pevačice Jelene Marjanović izolovani sa njenih noktiju i donjeg veša, istražitelji su tokom maratonske istrage upoređivali s više desetina osumnjičenih osoba * Među njima su bila čak i dva mrtvaca, kao i jedan robijaš!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Ministar Stefanović pohvalio je ozbiljan trud pripadnika granične policije, koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena.

- Reč je o nastaaku borbe protiv narko-trafikinga, na kojem insistiram od prvog dana kada sam postao ministar policije. Drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada je reč o sklanjanju droge sa naših ulica - istakao je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je dodao je da ovo pokazuje i brigu o našoj deci i istakao da ni gram droge ne treba da se pruži bilo kome u Srbiji, posebno ne deci, a da narko-diler za to ne bude kažnjen. Stefanović je poručio pripadnicima policije da nastave s ovim akcijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.

- Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog rada i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, kao i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji - istakao je ministar Stefanović. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

 

Komentari (1)

Miki

16.09.2019 17:30

Naravno kad se uvozi i stocna hrana