OVO JE DIREKTORKA BANKE U KOJU JE NAPADAČ ISPALIO TRI HICA Čekao je na skuteru ispred zgrade, skinuo kacigu pred njom, a ona pucao! Čuo se samo jauk

Napad zbog koga su svi u šoku

Ljubica Mićić
Ljubica Mićić, Foto: Linkedin

* Ljubica Mićić, zaposlena u Sberbanci

* Upucana 20 metara od zgrade u kojoj je živela

* Očevici čuli virštanje i zapomaganje

Ljubica Mićić, zaposlena u Sberbanci, ranjena je jutros rano na Zvezdari, kada je nepoznati napadač na skuteru prišao, skinuo kacigu i zatim ispalio više metaka u njenom pravcu.

Napad se dogodio kada je krenula na posao, na samo dvadesetak metara od zgrade u kojoj živi.

Sudeći prema profilima na društvenim mrežama, Ljubica radi u Sberbanci, sa iskustvom u bankarstvu. Radila je u više privatnih firmi, a od 2005. do 2014. godine predavala je ekonomiju u srednjoj školi Vuk Karadžić.

Pucnjava na Zvezdari
Pucnjava na Zvezdari, Foto: screenshoot/TV Prva

 

Komšije otkrivaju da je Ljubica direktorka novobeogradske filijale Sberbanke, da je razvedena i da je majka jedne ćerke koja je trenutno na letovanju.

Kako tvrde, ulica u kojoj žive - Banjska jeste mirna i jednosmerna ulica a jutros ih je iznenadilo kada su videli vozača skutera kako ulazi u ulicu ali iz suprotnog smera... Kada se Ljubica primakla kolima, vozač skutera se zaustavio skinuo kacigu i počeo da puca!

 

Neki od komšija očevidaca tvrde da je reč o nepoznatom krupnijem muškarcu, a drugi koji su se ubrzo našli pored ranjene Ljubice tvrde da su od nje čuli da je videla ženu?!

 Kako kažu neki od njih, jutros oko 7.45, začuli su rafale, a potom i jauk.

Pucnjava na Zvezdari
Pucnjava na Zvezdari, Foto: screenshoot/TV Prva

 

 "Čuo sam pucnjavu i ženu kako vrišti i zapomaže. Istrčao sam na terasu i video ženu kako ležali kraj svog automobila parkiranog na 15-ak metara od zgrade u kojoj živi. Ovo su delovali kao meci upozorenja - kaže komšija i dodaje da Ljubica "nema nikakve veze sa kriminalom ili nečim sličnim", ističu svedoci ove pucnjave.

 Komšije dodaju i da je Ljubica razvedena ali da je sa bivšim mužem u izuzetno dobrim odnosima jer imaju dete tako da "sumnjaju da bi sve ovo moglo da ima veze sa nekakvim porodičnim sukobima..."

 Prvi je Ljubici u pomoć pritekao komšija koji je sa terase čuo vrisak na ulici, video da žena leži, zgrabio peškir i istrčao da joj pomogne...

KRVAVA PORODIČNA DRAMA U SMEDEREVU Jozef srpom izbo bivšu suprugu pred decom, ostavio je u LOKVI KRVI, pa pobegao!

SPECIJALCI OPKOLILI AERODROM! Kontradiverziona češlja "Nikolu Teslu", avion premešten 3.000 metara, traga se za OVOM OSOBOM!

NAJNOVIJE INFORMACIJE Tragičan kraj potrage za pilotom kod Ečke

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi