Brutalno ubistvo
Facebook printscreen
Brutalno ubistvo

Facebook printscreen

Brutalno ubistvo, Foto: Facebook printscreen

- Kada smo dobili prvo pismo, bili smo frapirani - priča nam Dragiša, pokazujući nam ubičina pisma. - U njemu Čedomir navodi kako mu je Dragana došla u san i rekla da se obrati njenim roditeljima i iznese punu istinu o svemu što se desilo. 

U pismu, Đurić navodi da je sanjao Draganu kako bere jabuke sa njihovim sinom i optužuje majku Ljiljanu da se njena ćerka zapravo otrovala zbog nje, jer je bila protiv njihove ljubavi.

"NAPIŠITE TO SLOBODNO" Milojko se obratio novinarima nakon što je izašao iz zatvora, namršten i pogrbljen ovo su bile njegove PRVE REČI!

- U nastavku pisma Čedomir piše kako će za nekoliko godina, kada izađe iz zatvora, oživeti Draganu i tada će se dokazati da je nije ubio - ne može da veruje očuh devojčice. - On čak navodi da će nakon toga kada Dragana oživi o svemu snimiti film, koji će pokazati šta se zaista desilo.

Čedomir u pismu kaže da Draganini roditelji njoj nisu dozvoljavali da bude sa njim, već su za nju hteli bolju priliku.

Brutalno ubistvo

Facebook printscreen

Brutalno ubistvo, Foto: Facebook printscreen

- Hteli ste da ćerku udate za lekara iz Niša - navodi u pismu Čedomir. - Međutim, ona je volela mene i zbog te ljubavi koju ste vi osporavali ona je digla ruku na sebe, a ja sam optužen za ubistvo. 

Porodica pokojne Dragane tužila je Čedomira za naknadu štete, što je sud i uvažio i ubicu osudio da mesečno od penzije izdvaja 16.000 dinara.

- Ja ću vam, kada oživim Draganu, dokazati da je nisam ubio i tada ćete mi sve pare vratiti sa kamatom - navodi u pismu Čedomir.

GNUSAN ZLOČIN KOD NOVOG SADA Josipa ubio bivši zet?! Način na koji je stradao je užasan!

Čedomir Đurić je pismo slične sadržine poslao i advokatu, ali je slična pisma nastavio da šalje i roditeljima pokojne Dragane, ali su oni odbijali da ih prime, nakon čega su se vraćala pošiljaocu.

- Obraćali smo se policiji i nadležnom sudu molbom da zabrane Čedomiru da im se obraća, ali smo u odgovoru dobili da su oni u ovom slučaju nemoćni - kaže Draganin očuh. - Iskreno, strah me je šta sve Čedomir može da uradi, jer je očigledno reč o poremećenom čoveku, zbog čega, od kada sam počeo da dobijam pisma od njega, spavam sa sekirom pored kreveta.