Bunar
Alo!/Masanori Jošida
Bunar

Alo!/Masanori Jošida

Bunar, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Četvorogodišnji dečak je od prošle subote pa do srede ujutru sedeo sam u kući čekajući da mu se vrate roditelji. Tek kada su komšije pozvale policiju, krenula je potraga. Njihov auto ugledali su pored puta, pored njive na kojoj se uzgaja kupus. Nakon pretrage terena, beživotna tela bračnog para Anđelković našli su u bunaru.

Pročitajte još:

 

- Policija me probudila rano ujutru i rekli su mi da krenem sa njima u njivu. Pitali su me da li sam nekome rekao da bere kupus. Kad sam im rekao da nisam, kazali su mi da su pronađena dva mrtva tela. Četiri dana su kola stajala na ulici puna mog kupusa. Svake godine mi se krade kupus. Možda su se uplašili da ih neko video, pa su hteli da se sakriju i tako upali u bunar koji koristimo za zalivanje bašte. Ne znam – ispričao je Stojan Mišić iz susednih Stragara za Blic.

Zavijen u ćebe

Rođak Miroslav Nićiforović ispričao nam je da su dečaka pronašli zavijenog u neko ćebe u hladnoj kući.

 

- Četiri dana je preživeo sam u kući. Njih dvoje i dečak su sami živeli u kući. Časlav je nekada radio u "Prvoj petoletki", a snaja Slađana je imala dve krave i tele. Prodavala je mleko. Od toga i od poljoprivrede su živeli. Ne mogu ništa da kažem. Obdukcija i istraga će sve da pokažu. Kako su nastradali i otkud u Stragarima. Sve opcije su na stolu – kazao je Nićiforović dodajući da je video kako je dečak jeo hranu koju je našao u kući i da je velika sreća bila što nisu bile niske temperature jer bi se u protivnom smrzao.

Komentari (1)

SasaS

14.12.2018 09:34

Krali kupus, krali.