Vračar, ubistvo, policija
Alo/ Masanori Jošida
Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Foto: Alo/ Masanori Jošida

Nesrećnu baku u lokvi krvi pored koje je nađen nož zatekla je bratanica koja je došla da je obiđe. Baka Vera je pronađena 1. septembra oko 13 sati, a sumnja se da je nesrećna starica ubijena.

Pročitajte još:

Komšije su u šoku zbog ovako brutalnog ubistva u zgradi, a kažu da je počinilac verovatno snimljen jer na izlazu postoje tri kamere.

- Ona ne bi otvorila vrata nekom nepoznatom. Kamere su na ulazu snimile jednog momka koji ima oko 30 godina. Nije imao kapuljaču, ali je nekako rukom skrivao lice. Imao je ranac. Prvo je ušao, a onda za pola sata izašao pa se vratio u zgradu. Baka Vera nikada nije radila, bila je vitalna starica. Njen suprug je bio oficir. Sedela je na klupicama često ispred zgrade. Bila je fina žena - rekle su nam komšije.

Vladislava (23) ostavila sina i ćerku bez hrane i vode 11 dana! Dečak umro u stravičnim mukama, a iza svega se krio jeziv plan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:09 Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva.

Policija je još juče blokirala ovaj deo grada oko zgrade.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom