PRONAĐEN LEŠ ŽENE ZA KOJOM JE TRAGALA SRBIJA Branka (48) otišla biciklom do prodavnice, a sada je porodica primila jezive vesti!

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, juče je pronađena mrtva. Prema nezvaničnim informacijama Televizije Šabac telo nesrećne žene pronašao je pecaroš u koritu reke Save u ataru sela Drenovac.

Branka Urošević
Branka Urošević, Foto: Facebook printscreen

* Branka Urošević nestala pre šest dana

* Otišla biciklom u prodavnicu

* Njeno telo pronašao pecaroš

Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke i majcu.

- Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negde oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća - priča kćerka Tamara.

DRAMA KOD ZRENJANINA Prijavila muža (42) za zlostavljanje ćerki, pa spomenula i poreklo jedne od njih! Seoska govorkanja potvrđuju jezive priče

"KOSOVSKI ISTORIČARI" UDARILI NA NAJVEĆU SRPSKU PRAVOSLAVNU SVETINJU Za ovaj manastir tvrde da su ga sagradili pravoslavni Albanci! Ali, to nije sve, pravi ŠOK tek sledi

Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sledećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji.

Porodicu u Jabukovcu UBILA SEKTA?! Rezultati obdukcije otkrivaju nezamislive GROZOTE!

AUTOR: Večernje novosti/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 12:57 U zločinu na salašu Kazimirovića u zaseoku Vratna, kod Jabukovca, korišćena su dva pištolja, malokalibarski i kalibra 7,65 milimetara.

- Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gde bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi - rekla je ranije kćerka, vidno uznemirena.

BARBARA VITEZ DANAS PUNI 18 GODINA Otac i majka otkrili najnoviju informaciju koju su dobili o njoj! "Lekovi nas drže na nogama..."

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi