Branka Urošević
Facebook printscreen
Branka Urošević

Facebook printscreen

Branka Urošević, Foto: Facebook printscreen

* Branka Urošević nestala pre šest dana

* Otišla biciklom u prodavnicu

* Njeno telo pronašao pecaroš

Branka je biciklom otišla u prodavnicu, a sa sobom nije ponela telefon, lična dokumenta, niti novčanik. Na sebi je imala farmerke i majcu.

Pročitajte još:

- Ona je kao i svakog dana došla kući s posla. Pošto je radila kao šnajderka, popodne je krenula da kupi konce za šivenje, jer je i kod kuće pomalo radila taj posao. To je bilo negde oko pet sati. Međutim, te večeri se nije vratila kuća - priča kćerka Tamara.

Porodici je bilo sumnjivo kad se nije pojavila ni sledećeg jutra, a kad su shvatili da je nema ni na poslu, nestanak su prijavili policiji.

Porodicu u Jabukovcu UBILA SEKTA?! Rezultati obdukcije otkrivaju nezamislive GROZOTE!

AUTOR: Večernje novosti/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 12:57 U zločinu na salašu Kazimirovića u zaseoku Vratna, kod Jabukovca, korišćena su dva pištolja, malokalibarski i kalibra 7,65 milimetara.

- Kad sam shvatila da nije došla ni na posao, onda smo krenuli u potragu. Međutim, ne znamo gde bismo je tražili, jer se nije nikada događalo da ne dođe kući ili da se ne pojavi na poslu. Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi - rekla je ranije kćerka, vidno uznemirena.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu