Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Branislav (56) došao u kuću kod starice

* Skinuo pantalone i počeo da se trlja o nju

* Ubrzo je uhapšen

On je došao kod starice dok u kući nije bilo nikoga i nesrećnu ženu je počeo da dodiruje svuda po telu. To mu nije bilo dovoljno, pa se skinuo i legao pored nje na krevet, a zatim se trljao o njeno telo. 

Kako saznajemo, Branislav je u četvrtak čekao da staričina ćerka izađe iz kuće i nekim poslom ode u selo, pa je onda krenuo da ostvari svoj bolesni naum.

Muškarac silovao srpskog dečaka (8)?! Majka alarmirala policiju! (VIDEO)

AUTOR: info-ks.net/D.S. DATUM I VREME: 06.09.2019. 14:25 - 06.09.2019. 14:40 Užas! Selo, Foto: Alo!/Enis Sadiku Sumnja se da je lice starosti S.S. (72) iz Orahovca, iz srpske zajednice, silovalo osmogodišnjaka, takođe iz srpske zajednice. TAČNO U 13.40 NAM JE REPORTER JAVIO Sveštenika je usred Beograda zadesila nesreća!

- Kada je ćerka žrtve ostavila nepokretnu majku u krevetu i izašla iz kuće, nekoliko minuta kasnije je došao Branislav. On se odmah zaputio do sobe u kojoj je ležala nemoćna žena. Odmah je počeo da je dodiruje po grudima i genitalijama i nije se obazirao na to što mu je žena govorila da prestane. Dok ga je ona bespomoćno gledala i molila da prestane, on joj je govorio da je „došao da joj pomogne i da zna šta joj fali“! Govorio joj je da će joj „posle terapije biti bolje“ - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ:

- Branislav se skinuo pred nemoćnom ženom, legao pored nje u krevet i počeo da joj govori svakojake gadosti. Dok joj se obraćao, počeo je da je ljubi i zadiže joj suknju, a zatim da se trlja o nju. Iznenada je prestao, obukao se i ženi rekao da ćuti da je dolazio jer je to njihova tajna. Još joj je obećao joj je da će se sve ubrzo ponoviti! Kada je staričina ćerka stigla kući, primetila je da joj je majka uznemirena, a zatim je videla tragove. Majku je ubedila da joj kaže šta joj se dogodilo, a zatim je slučaj prijavljen policiji. Tokom uviđaja, policajci su pronašli materijalne dokaze koji terete Branislava S., a zatim je usledilo hapšenje - rekao je naš sagovornik.

Odveden u pritvor

Istragu o ovom slučaju vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati, posle čega se očekuje da bude priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!