STIŽU SVAKOG ČASA! Bosna proteruje dvojicu zabranjenih u Srbiju! Pronađeni na području Sarajeva, presedan kakav se ne pamti!

Dvojica migranata, koji predstavljaju potencijalnu pretnju bezbednosti zbog terorizma, biće proterana iz BiH u Srbiju.

Sarajevo, specijalci
Foto: Printscreen: Youtube

* Odlučeno da dva od pet migranata iz Avganistana, koji predstavljaju potencijalnu pretnju bezbednosti zbog terorizma, budu proterana u Srbiju

* S nadležnim institucijama u Srbiji već je postignut dogovor o njihovom isporučenju jer prema evidenciji agencija i institucija u Srbiji oni nisu pretnja za tu zemlju

* Reč je o migrantima poreklom iz Avganistana koje su u prva dva meseca ove godine pronađene na području Bihaća i Sarajeva

Direktor Službe za poslove sa strancima, Slobodan Ujić, istakao je da je, nakon višemesečne istrage, koju je ova služba sprovela zajedno sa međunarodnim i domaćim bezbednosnim agencijama, odlučeno da dva od pet migranata iz Avganistana, koji predstavljaju potencijalnu pretnju bezbednosti zbog terorizma, budu proterana u Srbiju, javila je Srna.

"Dvojica za koju je ustanovljeno da su potencijalna prijetnja za BiH, biće isporučena u Srbiju gde su pre ulaska u BiH poslednji put registrovani. S nadležnim institucijama u Srbiji već je postignut dogovor o njihovom isporučenju jer prema evidenciji agencija i institucija u Srbiji oni nisu pretnja za tu zemlju", rekao je Ujić.

REPUBLIKA SRPSKA U NAJVEĆOJ OPASNOSTI DO SADA U Bosni nastaje nova država, opasnija od svih za koje znamo!

"MOLILA ME JE DA JE UBIJEM" Vedrana Rudan napisala oproštajno pismo svekrvi, pa zapalila region priznanjem!

Svih pet migranata od dana evidentiranja u februaru smešteno je pod nadzor u Imigracioni centar u Istočnom Sarajevu. Ujić je rekao da je proces provere informacija bio jako težak, a da se predmeti u vezi s ovim migrantima privode kraju.

Protest migranata u Grčkoj
Foto: Tanjug/AP

Reč je o migrantima poreklom iz Avganistana koje su u prva dva meseca ove godine pronađene na području Bihaća i Sarajeva. Osim dvojice migranata koji će biti prebačeni u Srbiju, za preostalu trojicu još nije donesena odluka o eventualnom udaljavanju s teritorije BiH.

HRVATSKOM ZLU NIKAD KRAJA! Srpski političar okačen na banderu, a pored njega ostavljena jeziva poruka! (FOTO)

SRPSKI ZET IZNENADIO IZJAVOM! Palmer otkrio zašto je prvo posetio Crnu Goru!

"Postoji mogućnost da i oni budu udaljeni iz BiH, ali mi možemo doneti i odluku da im se, ako ostanu u BiH, ograniči kretanje, odnosno izreknu blaže mere zabrane", rekao je Ujić.

Srpski pripadnici službi bezbednosti imaju strane pasoše! Opasnost za državu nikad veća?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:32 Sindikat policije i policijskih starešina na ova saznanja upozorio rukovodstvo MUP-a.

Do sada je u BiH, prema evidenciji Službe za poslove sa strancima, registrovan ulazak 43.000 migranata, a odluka o proterivanju dvojice migranata prva je takve vrste u BiH.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi