Bojan Vujović
Privatna arhiva
Bojan Vujović

Privatna arhiva

Bojan Vujović, Foto: Privatna arhiva

Bojana je u petak, oko 15.30 sati, usmrtila „škoda oktavija“, kojom je upravljao I. V. (34) iz Rume, kada je sletela sa autoputa, udarila u ivičnjak i sjurila se na autobusku stanicu. Vozač „škode“ je prilikom prevrtanja automobila povređen i zbrinut u beogradskom Urgentnom centru.

On se posle nesreće branio da mu je iznenada pukla prednja desna guma, da je izgubio kontrolu i da je automobil naglo skrenuo s puta, pokupio pešaka i prevrnuo se na bok.

Pročitajte još:

 

 

Kako saznajemo, Bojan je po povratku s posla, kod naselja Radio far, na autoputu u smeru ka gradu, čekao autobus da bi otišao po svoju ćerku mezimicu.

- Bojan je radio u „Siti ekspresu“, a posle smene je žurio da se nađe sa bivšom suprugom kako bi preuzeo ćerku za koju je živeo! Na njega je naleteo automobil dok je stajao na autobuskoj stanici i na mestu ga je ubio. Bojan je bio unakažen i nismo ga odmah prepoznali, što govori koliko je udarac bio jak, a nesreća strašna - pričaju za „Alo!“ njegove kolege.

Prema njihovim rečima, Bojan se nedavno razveo od žene, a svaki vikend je provodio sa svojom miljenicom.

Bojan Vujović

Privatna arhiva

Bojan Vujović, Foto: Privatna arhiva

- Bio je mnogo dobar čovek, prava ljudina! Ništa mu nije predstavljalo problem, pa je posle razvoda krenuo od početka. Borio se da dete ne pati zbog njihovog neslaganja. Govorio je da je bolji dobar razvod nego loš brak. Koliko znam, nedavno je dobio starateljstvo, ali je govorio da su detetu potrebni i otac  i majka, pa je zato ćerkica s njim provodila vikende. Čuli smo se neposredno pre tragedije i samo je pričao o ćerki i planovima kako će zajedno provesti vikend - kaže nam njegov kolega i cimer s kojim je delio stan u Zemunu.

Bojan Vujović

Privatna arhiva

Bojan Vujović, Foto: Privatna arhiva

- Planirao je da je vodi u pozorište i kupovinu, ali ga je smrt, nažalost, osujetila u nameri! Bojan je osim ljubavi prema ćerkici, gajio i veliku ljubav prema Partizanu, dok je njegov kum i kolega bio zakleti zvezdaš. Još mi kroz glavu prolaze njihove šale na račun fudbala. Svi su zezali Bojana posle poraza crno-belih, ali se on nije ljutio. Malo je glumatao da je uvređen, ali je stoički podnosio te šale. Eto, priznajem da se nasmejem pri pomisli na te situacije, iako mi se srce sada cepa od tuge. Teško mi je jer se radilo o velikom čoveku, optimisti, koji je uvek bio spreman svakome da pomogne. Nije bio ozlojađen posle razvoda, naprotiv, govorio je da treba podići glavu i krenuti napred - ispričao nam je Bojanov prijatelj sa knedlom u grlu, trudeći se da ne zaplače.

Nastradali Bojan treba u utorak da bude sahranjen u rodnom Aleksincu.