Bogdan Gajić, Ignjat Gajić
Facebook printscreen
Bogdan Gajić, Ignjat Gajić

Facebook printscreen

Bogdan Gajić, Ignjat Gajić, Foto: Facebook printscreen

Ćuti kao zaliven! Bogdan Gajić (20), unuk poznatog slikara Milića od Mačve, koji se tereti da je ubio svog rođenog brata Ignjata (24) i zatim hteo da ga zakopa, branio se ćutanjem, a u policiji je samo gledao u pod, ne želeći da odgovori ni na jedno pitanje, saznaje „Alo!“.

Pročitajte još:

Šabac je i dalje u šoku zbog tragedije koja je zadesila porodicu Gajić jer, kako kažu komšije, važili su oduvek za finu i umetničku porodicu.

Otac ne želi da priča za medije

Pozvali smo porodicu Gajić da bismo dobili komentar, međutim, javio se mladić, za kojeg pretpostavljamo da je reč o trećem i najmlađem bratu.

- Komentar? Možete... Hoćete da ga dobijete? - a zatim je mladić spustio slušalicu.
Otac nije želeo da priča za medije ni nakon tragedije koja je zadesila porodicu.
Petar Gajić je vodio svoju porodicu na putovanja po svetu, na kojima su obilazili znamenitosti, a vrlo su poznati i aktivni u umetničkim krugovima.

Razlog zbog kojeg je Bogdan nasrnuo na brata i dalje je misterija, s obzirom na to da nije želeo da sarađuje prilikom davanja iskaza.

Tragedija se dogodila tokom noći, između ponedeljka i utorka, u Ulici oslobođenja u Šapcu, u porodičnoj kući profesora Gajića. Prema rečima izvora, policija je uhvatila Bogdana na delu, dok je gurao telo prekriveno čaršavom i lopatom u nameri, navodno, da ga se reši. Spekuliše se da je došlo do žučne svađe između dvojice braće da bi tada Bogdan navodno nasrnuo na brata i tukao ga „bokserom“ u glavu do smrti.

- Velika je misterija šta se tu zaista dogodilo, pošto je reč o finoj i kulturnoj porodici, a Bogdan od momenta kada ga je policija uhvatila, pa sve do saslušanja kao da nije bio prisutan. Kada su ga policajci uhvatili s kolicima u kojima gura telo, pitali su ga: „Šta je ovo?“, a on je mrtav hladan odgovorio: „Moj brat“. Kada je doveden na saslušanje, branio se ćutanjem. Samo je ćutao i gledao u pod, a pitanja koja su mu postavljali kao da nije ni registrovao - navodi izvor blizak istrazi.

Drama u Novom Sadu! Nestala žena (41)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 21.08.2019. 16:55 - 21.08.2019. 17:12 Nesreća se dogodila oko 16 časova najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo Žena (41) nestala je danas na Ribarskom ostrvu, a u potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije.

Prema rečima komšinice iz Ulice oslobođenja, po priča se da je ubijeni Ignjat zapravo godinama maltretirao porodicu i zadavao im glavobolje.

Veštačenje

Bogdanu Gajiću je nakon saslušanja određen pritvor od mesec dana, a tokom istrage biće podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv prilikom ubistva.

- Cela porodica je predivna. Petar, otac mladića, predaje likovno u šabačkoj školi i ugledni je umetnik, Petrov ujak bio je čuveni Milić od Mačve, majka mu je isto lepo crtala, supruga Tanja je predivna žena, ali i deca. Međutim, u poslednje vreme, priča se da je Ignjat zapravo bio taj koji je bio problematičan i godinama je maltretirao porodicu. Non-stop im je pravio neke probleme, a neki čak pričaju da je imao problema s narkoticima. Priča se da je porodici više prekipelo jer im je konstantno pravio gluposti, zbog čega su se svađali, pa moguće da je Bogdanu kvrcnulo u glavi prilikom žestoke svađe s bratom. Jednostavno je pukao! I dalje je misterija zašto je ubio brata, koji je čak stariji i krupniji od njega - navodi jedna od poznanica porodice Gajić.

Ignjat Gajić

Facebook

Ignjat Gajić, Foto: Facebook

Podsetimo, ekipi „Alo!“, koja je bila na licu mesta u Šapcu, komšije se urekle da je Bogdan bio tih i povučen, ali odličan učenik u umetničkoj školi, a nedavno je upisao studije psihologije, briljirajući na prijemnom.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!