ISPALIO DVA METKA U VAZDUH, PA TREĆI SEBI U STOMAK Boban (42) patio za decom, pa digao ruku na sebe? Komšija otkrio šta se desilo pre tri godine, jeziva priča

Nesreća se desila preksinoć

Mesto zločina policija
Mesto zločina policija, Foto: EPA-EFE/JUSTIN BENSON-COOPER

* Pokušaj samoubistva kod Niša

* Majka počinioca otkrila da je patio posle razvoda

* Komšije ispričale još jednu priču posle koje je život Bobana krenuo nizbrdo

 

Meštanin sela Gabrovac kod Niša, Boban N.(42) pucao je preksinoć oko 21.45 sati sebi u stomak iz očevog starog revolvera.

Kako se saznaje, razlog iz kog se odlučio da digne ruku na sebe je što je mnogo patio za decom. Nakon pucnjave, Hitna pomoć prevezla ga je u Klinički centar u Nišu gde je smešten u šok sobu.

- Boban je pucao sebi u stomak u predelu pupka. Metak je ušao kroz stomak i izašao na leđa i pritom je povredio neke vitalne organe, zbog čega je Bobanov život u opasnosti. Operacija je prošla dobro i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Medicina uradila svoje, a da je sada na redu da organizam izdrži - kažu u Urgentnom centru u Nišu.

LELEK MAJKE IZ ZAJEČARA KOJOJ JE SILOVANO I UBIJENO DETE (3)! Želim da Vladica oseti bol koju je moja mala Anđa (3) osećala dok joj je sve ono radio!

- Tri sata je trajala operacija mog Bobana. Sada bih sve dala samo da ostane živ. On je mnogo vezan za decu. Jeste da su deca dolazila ovde u Gabrovac, jeste da je sud tako odlučio, uredno je plaćao alimentaciju, ali šta se dogodilo da tako nešto uradi, stvarno ne znam. I policija me ispitivala, ma šta da im kažem, šta ću ja da pričam više - priča majka kroz krupne suze i jecaje, koja pored Bobana ima i udatu ćerku.

Komšije u selu kažu da je Boban zaposlen u EPS-u, da je bio antialkoholičar, ali da je njegov život počeo da se urušava pre tri godine.

LELEK MAJKE IZ ZAJEČARA KOJOJ JE SILOVANO I UBIJENO DETE (3)! Želim da Vladica oseti bol koju je moja mala Anđa (3) osećala dok joj je sve ono radio!

- Bio je u šumi s prijateljima da skuplja drva, kada je jedno drvo koje je on uzeo palo na njegovog drugara koji je od udarca izdahnuo. To ga je mnogo pogodilo, a sada je sud odlučio da Boban ide u zatvor. U sve to se umešao i taj razvod i odlazak dece iz porodične kuće koju dugo iza rešetaka ne bi video, a mnogo je vezan za njih. Sve mu se skupilo - kaže jedan od njegovih prvih komšija.

Podsetimo, pre nego što je pucao u sebe, Bobana je dva metka ispalio u vazduh u dvorištu porodične kuće, a potom sebi u stomak dok mu je majka bila u kući.

SLUČAJ BRUTALNOG UBISTVA MAJDE KOJOJ SU OTKINUTE RUKE DOBIO OBRT! Progovorila Jelena koja se sumnjiči za ovaj zločin, a ono što je rekla za brata Momčila će posebno šokirati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi