Kristijan Golubović
Dejan Briza/Alo
Ivan Mitrović Biza kaže da će to biti meč dve zveri

Privatna arhiva

Ivan Mitrović Biza kaže da će to biti meč dve zveri, Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Kristijan Golubović (51) prihvatio je meč sa Ivanom Mitrovićem Bizom (44), poznatim kao „don iz Kruševca“ i „princ asfalta“, čim izađe iz zatvora, saznaje „Alo!“. Kristijan, kako saznajemo, izlazi iz zatvora 16. marta, a pesnice će ukrstiti uživo pred TV kamerama u jednom rijaliti programu!

- Kristijan me je pre nekoliko dana pozvao iz zatvora i rekao mi da prihvata borbu sa mnom. Čim izađe, ući će u neki rijaliti, a meč će se održati u „Zadruzi“ ili u „Parovima 8“, u zavisnosti od toga ko će ponuditi više novca! - otkriva Biza za „Alo!“.
Biza već tri godine pokušava da organizuje meč sa Kristijanom, koji je sada prihvatio borbu.

Kristijan Golubović je spreman za borbu

Dejan Briza/Alo

Kristijan Golubović je spreman za borbu, Foto: Dejan Briza/Alo

- Siguran sam 80 odsto da ću ga pobediti i uzeti novac! Imam veliko srce, profesionalac sam. Važno je koliko čovek veruje u sebe. Odlučuju srce i kondicija. I Kristijan je dobar, nije loš. Ne mogu da ga potcenim, jak je protivnik. Viši je i teži od mene. On ima 130, a ja imam 118 kilograma. Biće to borba dva titana, dve zveri, ali po sportskim pravilima - poručuje izazivač. 

Nek pobedi bolji

Kristijan je povodom ranijih izazova na meč na svom Fejsbuku objavio sliku na kojoj boksuje okrenut leđima, poručujući:

„Gde ćeš na stenu kad si pesak.“ Biza uoči predstojećeg meča ima kratku poruku:

- Nek pobedi bolji!

„Kruševački don“ kaže da ima impozantnu sportsku biografiju i da je naučio borilačke veštine u vojsci.

- Bio sam pripadnik Prištinskog korpusa u 52. bataljonu elitnih jedinica vojne policije, a 1998. godine sam bio na Kosovu - kaže sagovornik „Alo!“.

On otkriva da će Kristijan posle zatvora neko vreme biti sa suprugom i ćerkicom, a da će posle toga ući u neki rijaliti.

Ivan Mitrović Biza jeubeđen da će uzeti novac

Privatna arhiva

Ivan Mitrović Biza je ubeđen da će uzeti novac, Foto: Privatna arhiva

U razgovoru koji je Biza objavio na svom „jutjub“ kanalu čuje se bi Kristijan voleo da se meč organizuje u „Zadruzi“ i da ring bude smešten na jezeru koje se nalazi na imanju „bele kuće“. Rekao je da bi voleo da se meč prenosi uživo.

Biza je ranije izazivao Kristijana putem Fejsbuka, pokušavajući da ga isprovocira.

- Pozdrav za sve nacije i vere u Kruševcu od glavnog kriminalca mafijaša. Kristijane Goluboviću, tebi se obraćam lično. Izazvao sam te u vili „Parova“ na borbu MMA UFC K1, a još nisam dobio odgovor. Koliko više da te čekam, odgovori mi odmah! Nemam vremena, idemo u „Parove“, ti i ja zajedno, da te olešim od batina. Ili prihvati meč i javi mi se u inboks ili ostani niko i ništa - propast. Nemaš mu*a, nemaš srca, nemaš herca, toliki čovek, a ne sme da mi odgovori! Neka sve bude direktno pred 20 miliona ljudi. Ako daš odričan odgovor, znači da si pi*ka i tako ćeš ostati upamćen - poručio je tada Biza, dok uoči ovog meča kaže da je sa Kristijanom izgladio odnose.