Bivši političar krio kokain ispod stola?

Srpski telegraf | vesti 2017-09-11 09:11:58 2017-09-11 09:11:58

Aleksandar Požegaj (33), bivši političar Socijalističke partije Srbije i nekadašnji učesnik rijaliti-programa "Parovi", priveden je u subotu u ranjim jutarnjim časovima zbog navodnog posedovanja droge.

Emil Čonkić

Policija je, kako prenosi Srpski telegraf, prilikom pretresa jednog ugostiteljskog objekta na Novom Beogradu pronašla kokain ispod stola za kojim je sedeo Požgaj.

"Policija je u subotu organizovala raciju po beogradskim kafićima. Između dva i tri časa posle ponoći upali su u jedan ugostiteljski objekat na Novom Beogradu i u jednoj prostoriji ispod stola za kojim je sedeo Požegaj pronašli odbačenu PVC kesicu u kojoj se nalazio beli prah. Pošto se sumnja da je u pitanju kokain, supstanca je poslata na veštačenje, a Požegaj i njegovi prijatelji su privedeni u stanicu kako bi dali izjavu", govori izvor Srpskog telegrafa.

Bivši političar je bio u društvu jednog mlađeg muškarca i tri mlađe ženske osobe, pa se ne zna kome je droga pripadala.

"Za stolom za kojim je sedeo bivši političar, nalazili su se i M. M.(40), V. B. (29), I. H. (22), i M. Nj. (21). Policija je rekla da nisu mogli da utvrde čija je droga, jer nisu hteli da sarađuju sa inspektorima.

Privedeni su u stanici na Novom Beogradu, u kojoj su takođe odbijali bilo kakvu saradnju tvrdeći da ne znaju ništa o kesici koja je pronađena ispod njihovog stola. Nakon toga su pušteni kući, a istraga bi trebala da pokaže ko je od njih bio u kontaktu sa drogom.

Požgaj se još nije oglasio ovim povodom.

Pročitajte i:

Expand player
Pogledajte više