Bivši policajac preti Vučiću i poziva na državni udar

Enis Sadiku | vesti 2020-04-13 22:50:18 2020-04-13 22:50:18

I dalje preti!

Tanjug

Aleksandre Vučiću, iz šume stižem, pi*ko, da te skinem. Tu*aće te ćelavi dok ti oči ne isteram napolje! Molim televizije i novinare da mu prenesu ovo! Ja stojim iza svojih reči, izdajniče”, napisao je on na svom profilu.

I dalje preti, umislio da je naslednik Hristovih lekara!

Pantelić još nije uhapšen, a sa svog Fesjbuk profila i juče je nastavio da preti srpkom predsedniku- Pantelić je umislio i da je „naslednik Hristovih lekara!”. U jednoj poruci objašnjava svoju „misiju”. „Rođen sam 14. 11. 1977. Sveti mučenici Kozma i Damjan! U narodu poznati kao slava Sv. Vračevi. Bili su Hristovi lekari!!! I ja danas kao njihov naslednik pozivam vas narod na ozdravljenje i povratak vere i da ustanemo i borimo se zajedno protiv ove bolesti i zla! Moramo ustati i izlečiti sebe i Srbiju!”, poručuje Pantelić.

U istom maniru obratio se u nedelju, na praznik Cveti, gde je pozvao na ustanak, ali i pozivajući sve da mu se pridruže, pa nastavio sa pretnjama.

Kako „Alo!” saznaje, Pantelić je završio Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici, gde je i završio karijeru.

- Sumnjalo se da koristi narkotike kojima trguje. Takođe se sumnjalo da je više puta prodao svoju službenu legitimaciju, za koju je prijavljivao da ju je izgubio. Posle svih tih sumnji raskinut mu je ugovor i, kako saznajemo, on se prešaltovao na posao obezbeđenja, ali u Cirihu - objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

On navodi da se sumnja da je Panteliću posao obezbeđenja bio paravan za mnogo krupnije i opasnije poslove koji donose veliki profit.

Drug mu je lažni inspektor BIA

Pantelić, prema našim saznanjima, ima prijatelje u policiji koji su visokorangirani. Da li su i oni istog mišljenja kao i on, to još nije poznato. Zanimljivo je da Pantelić važi za dobrog prijatelja Saše V., koji je 2012. hapšen jer se lažno predstavljao kao pripadnik BIA. On se sumnjičio da se lažno predstavljao policajcima i sudijama. Naime, on je dolazio u policijske stanice i sudove u nekoliko gradova Srbije, gde je „intervenisao” u prekršajnim postupcima protiv privatnih preduzeća i pravdajući državnim interesima tražio je obustavu postupaka, što mu je uglavnom polazilo za rukom do privođenja. Na saslušanju Saša V. se pozvao na „imunitet” kao pripadnik Oružanih snaga SAD, a inspektorima koji su ga uhapsili predočio je „dokument” u kome je navedeno da je pukovnik države Kentaki.

- Držao je obezbeđenje u više švajcarskih klubova. Zanimljivo je da Pantelićeva firma dobijala više novčanih donacija iz Kanade. Tada je pokrenuta istraga, pa se praćenjem novca došlo do sumnjivih osoba sa Kosova, te se posumnjalo da Albanci iz nekog razloga finansiraju firmu koja se vodi na Pantelića. Zašto to rade, tek treba dalje da se utvrdi - priča naš izvor.

Sagovornik našeg lista ističe da Pantelić sve doskoro nije upadao u oči.

- Međutim, pojavila se informacija da je navodno priveden pre dva-tri meseca u Švajcarskoj zbog sumnje da se u klubovima koje on pokriva distribuiraju narkotici. Istraga u vezi sa tim slučajem je i dalje u toku, a u međuvremenu, s početkom pandemije, Pantelić je počeo da poziva na državni udar. Da li je on kivan na srpske bezbeonosne službe što su mu pokvarile posao ili pak radi po nečijem nalogu, otkriće se uskoro, po njegovom hapšenju - zaključuje izvor „Alo!”.

Expand player
Pogledajte više