Bivši partner sudije iz Vranja otkrio sve intimne detalje iz njenog života, OSTAĆETE BEZ TEKSTA!

Nikolina Marić | vesti 2018-08-25 08:38:03 2018-08-25 08:38:03

Ona obožava seks na haubi i voli vibratore. Prava je nimfomanka, kaže Z. C. za "Alo!"

Privatna arhiva

M. J. (38), sudija Osnovnog suda u Vranju, čije su eksplicitne fotografije i prepiska isplivale u javnost, obožava seks na haubi, a u sudnici sudi bez gaća, tvrdi njen bivši partner, biznismen Z. C. (63), u ekskluzivnoj ispovesti za "Alo!“. 

On u ispovesti navodi da je u vezi sa M. J. shvatio da je njen životni cilj da se lako obogati i napreduje u karijeri, a da bi sve to ostvarila, kako ističe dotični biznismen, ne bira sredstva. Iako je oženjen, Z. C. ne krije da se do ušiju zaljubio u atraktivnu sudiju, a kada je ona počela da mu preti ne bi li, kako tvrdi, od njega dobila novac, rešio je da je ostavi zauvek.

Sudija: ,,Imam debelu zaleđinu!“

Z. C. tvrdi da mu je sudija M. J. poslala poruku nakon što su u javnost izašle njene eksplicitne fotografije.

- Ona mi je napisala: „Možeš da pišeš kome hoćeš i blamiraš me! Ja imam debelu zaleđinu. Pokajaćeš se mnogo. Tek sam se sad opustila i spremna sam da ti pokažem koliko sam luda u krevetu - tvrdi Z. C.

- Ludački sam bio zaljubljen u nju. Sa moje strane je izbijala samo ljubav, a sa njene samo koristoljublje. Dnevno smo razmenjivali više od 30 poruka i uprkos njenom nemoralnom ponašanju nisam mogao da joj odolim. Međutim, ona mi je sve češće tražila novac, da joj ja isplaćujem kredite, kojih ima sedam ili osam. Osim toga, naručivala je garderobu preko interneta i non-stop mi tražila pare za svoje hirove. Ona je žena koja ima garderobu vrednu 25.000 evra. Samo cipela ima 350 pari, više od 400 haljina, a od svoje plate to nije mogla da priušti. Nedavno je tražila da joj kupim i najnoviji automobil ,,reno“, što je bio samo jedan u nizu njenih zahteva. Tada sam rešio da se udaljim od nje - počinje priču Z. C. i uverava da nikada neće zaboraviti kada je M. J. uhvatio kako vodi ljubav sa nepoznatim starijim muškarcem u šumi pored puta.

- Kada vratim film, bude mi žao što sam prešao preko prvog neverstva M. J.. Tog dana sam želeo da je iznenadim na putu do kuće, a uhvatio sam je „na gomili“ sa nekim starijim čovekom na putu do Vladičinog Hana. Imali su seks na haubi, odmah pored puta, a ja sam gledao i nisam mogao da verujem svojim očima. Zanemeo sam i u šoku otišao kući. Nisam znao šta da radim, a kada smo se čuli, ona mi je rekla da sam je pobrkao sa nekom drugom ženom. Tada sam nasrnuo na nju, a ona mi je rekla da će me prijaviti i da ću se uveriti ko je ona ako pokušam da joj naudim. Posle incidenta me je uveravala da samo mene voli, a onda je pokazala svoje pravo lice. Tražila je da je slikam i pokazujem fotografije bogatim poslovnim partnerima kako bi za novac bila sa njima. Govorila je: „Slikaj me i daj im broj, da vide oni šta je prava ženska.“ To mi nije prijalo, a M. J. mi je stalno ponavljala da će sa mnom biti iz ljubavi, a sa njima zbog para - sumorno konstatuje Z. C.

Iako je svojevoljno bio sa, kako je on naziva, beskrupuloznom nimfomankom, Z. C. otkriva da mu je žao što je zbog nje rizikovao svoj 29 godina dug brak i otkriva kako je došlo do konačnog raskida između njih.

- Pre desetak dana sam odlučio da M. J. ostavim zauvek i ostanem u braku sa suprugom. Bili smo na moru u Sutomoru i ona je počela da zakera za novac. Okidač je bila njena izjava: ,,Dobar konj je za jahanje... Vreme je da se raziđemo. Pozvaću tvoju ženu i sve ću da joj kažem.“ Pretila mi je non-stop i ucenjivala me za novac. Nije mi davala da idem na plažu, želela je da imamo seks po sedam-osam sati dnevno. Ona je bolesna nimfomanka. Kada smo krenuli sa mora, odlučio sam da je ostavim u Jagodini, pa je u Vranje išla autobusom. M. J. mi je tada poručila da je više nikada neću videti, a ja sam joj rekao da mi je drago zbog toga - ističe Z. C. i otkriva detalje iz sudijinog seksualnog života.

Marić: "Dođi u ,,Parove“

Nakon što su u medije procurile eksplicitne fotografije i prepiska sudije, Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik „Hepi televizije“, za ,,Alo!“ kaže da bi sudija mogla da nađe utočište u rijalitiju. - "Dođi u ,,Parove“ ako ti je dosta svega. Siguran sam da bi se odlično snašla - rekao je Marić.

- M. J. obožava vibratore, nosi ih uvek u tašni i u sud svakodnevno odlazi bez gaćica. Volela je da mi odvažno pokaže kada dođem po nju na posao da opet nije obukla donje rublje. Ako bi ipak obukla gaće, to bi bile isključivo tange. Obožava da pije dupli konjak, a za doručak voli sok sa nekim alkoholom. Rekla mi je da je počela da pije kada se zaposlila, a ono što je zastrašujuće jeste da alkohol meša i sa „bensedinom“, koji joj je propisao psihijatar. Naime, ona je u maju nakon afere u kojoj se pisalo da je u vezi sa okrivljenim u predmetu koji je njoj pripadao bila mesec dana na bolovanju zbog psihijatrijskog lečenja. Takođe, izvršitelji su već počeli da joj popisuju stvari, što ju je takođe dotuklo. Siguran sam da ona nije dostojna da bude ni čistačica u sudu, a kamoli sudija. Nakon svega, ne mrzim je, jer mislim da sa njom nije sve u redu. Prvo šta sam uradio nakon što smo raskinuli bio je odlazak kod urologa, koji je konstatovao da mi nije prenela nikakvu polnu bolest, što je najvažnije - zaključio je Z. C.

Z. C. uverava da mu je M. J. ispričala kako je primila mito u slučaju anesteziologa iz Vranja koji su bili osumnjičeni za smrt dečaka.

- Rekla mi je da je od anesteziologa koji su bili pijani kada je preminuo dečak u vranjskoj bolnici dobila 5.000 evra kako bi zataškala njihov slučaj. Tužilac je tada tražio pritvor, a M. J. je pokušavala da izvrši pritisak na Apelacioni sud u Nišu da im se ukine presuda jer je ona bila istražni sudija u tom predmetu. Ispričala mi je da joj je cilj da taj predmet zastari. Tada sam je pitao kako bi njoj bilo da joj dete umre zbog greške lekara, a ona mi je rekla: ,,Ko plati, taj se klati“ - tvrdi biznismen i otkiva da je M. J. i sestru, takođe zaposlenu u Osnovnom sudu u Vranju, terala na promiskuitet.

- Jednom sam je čuo da priča sestri da bi trebalo da spava sa predsednikom Osnovnog suda u Vranju kako bi dobila posao na neodređeno. Ona je svoju sestru preko veze ubacila da radi kao pomoćnik sudije, o čemu se već pisalo u medijima, međutim, za stalni posao je i njena sestrica morala da se potrudi - tvrdi Z. C.

M. J., kao ni Stojadin Stanković, predsednik Osnovnog suda u Vranju, do zaključenja ovog broja sudija nisu bili dostupni za komentar.

Expand player
Pogledajte više