Boža Spasić
Foto: Printskrin Prva TV
Boža Spasić

Foto: Printskrin Prva TV

Boža Spasić, Foto: Foto: Printskrin Prva TV

Spasić se, gostujući u emisiji osvrnuo na hapšenje Veljka Belivuka i njegove ekipe, ističući da pre svega istragom treba da se utvrdi da li su sve akcije sprovodili oni ili postoji neko "sa vrha" ko im je bio vođa.

"Značajno je da je MUP mogao da obavi sve, ali se državna bezbednost priključila kada su primetili da se krši ustavni poredak, a to se desilo kada su mu pronašli snajper. BIA se tada nakačila na njih i desio im se najgori scenario", dodao je Spasić.

Spasić je istakao da ga je komentar direktora policije Vladimira Rebića u Jutarnjem programu iznenadio iako ga veoma ceni.

“Rebićeva jučerašnja izjava da se plaši za porodicu - mislim da to nije smeo da kaže. Ne može direktor policije da kaže da se on plaši, šta da kažu onda oni momci koji su jurili za Veljom“, rekao je Spasić.

Belivuk puca iz snajpera

printskrin

Belivuk puca iz snajpera, Foto: printskrin

Bivši obaveštajac rekao je da je celokupna akcija mogla mnogo ranije da se izvede, ali da tu nije kriv direktor policije, već rukovodstvo Partizana, kao i pojedini političari.

"Nema lešinara iz podzemlja koji nema policijsku značku. Problem sa ovim slučajem je što je mnogo policajaca upleteno. Međutim, Vučić je odradio odličan posao, kao i policija. Celokupna akcija hapšenja sprovedena je bez i jednog ispaljenog metka. Biće još hapšenja i pozdravljam svako naredno", rekao je Spasić na kraju.

Vladimir Rebić

Printskrin

Vladimir Rebić, Foto: Printskrin

Da podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić nedavno je istakao da se brine za život i bezbednost svoje porodice, s obzirom da ga, kako je rekao, ljudi povezuju sa Belivukom jer su "bili na istom mestu pošto navijaju za isti klub".

"Plašim se za svoju suprugu i svoju decu", kazao je tada Rebić.

Pročitajte još:

Komentari (2)

ljuba

14.02.2021 18:50

Menjati Rebica, ne uliva autoritet, uostalom on je bivsi saobracajac.....neobjasnjivo po kojim kriterijumima je on postao direktor policije. Mozda je covek ok. ali nije za direktora policije to mora da bude mnooooogo jaca licnost, u svakom pogledu

Snežana

15.02.2021 02:30

On zaista nije za ovu funkciju