Bivši ministar i poznata pevačica PORIČU SVE!

Srpski Telegraf/Kurir/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-09-05 12:16:51 2019-09-05 12:16:51

Nekoliko policijskih marica bilo je prekjuče potrebno da odveze čak 45 migranata iz dva stana zgradi u centru Beograda, gde su ilegalno boravili.

Alo!/Masanori Josida

* Nekoliko policijskih marica bilo je prekjuče potrebno da odveze čak 45 migranata iz dva stana zgradi u centru Beograda

* Stanovi u kojima su pronađeni navodno pripadaju bivšem ministru, pevačici i njenom sinu

* Svi su negirali optužbe 

 

Oni su pronađeni stanovima koji pripadaju bivšem ministru za Kosovo i Metohiju iz DSS Slobodanu Samardžiću (u vladi Vojislava Koštunice), odnosno pevačici Goci Božinovskoj i njenom sinu Mirku Šijanu.

Policija je nakon dojave pojedinih stanara upala u zgradu.

-Neko od komšija je pozvao policiju- u to sam siguran, jer smo primetili veliki broj migranata u tim stanovima u poslednje vreme. Pravili su i buku, čudno se ponašali i nije ni čudo što je neko pozvao MUP. Komšije i ja viđali smo bivšeg ministra Samardžića ponekad, kao i sina pevačice Goce Božinovski, kog smo prepoznali pošto mu je slika izlazila u novinama. Nije mi samo jasno kako se toliko migranata potrpalo u stanove priča jedan od komšija za Srpski Telegraf.

Hitna zatekla prizor iz horora! Izlomljen ženski leš u lokvi krvi!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 10:50 - 05.09.2019. 10:57 Žena je skočila sa 15 sprata solitera u Ulici Ognjena despota na Zvezdari. Sa 45 metara pala je u ambis i nije preživela. Hitna pomoć, Foto: Alo!/D. Rakočević * Žena se bacila sa 15.

Prema informacijama koje kruže među komšijama, moguće je i da su se oba stana ili jedan od njih izdavala, ali u to niko nije bio siguran. U policijskoj akciji uhapšen je i Srbin Boris R., koji je bio jedan od organizatora smeštaja migranata.

 

Bivši ministar Miroslav Samardžić je sve negirao.

- Ja nemam stan u Ulici kraljice Natalije - rekao je Samardžić.

Pevačica Goca Božinovska takođe je rekla da nema nikakva saznanja o događanjima u pomenutoj zgradi.

Božidar Spasić, bivši operativac DB kaže da se zna da pojedinci papreno zarađuju na izdavanju stanova migrantima.

- Poslednjih godina uočena je pojava da mnogi od takozvanih iznajmljivača stanova to ne rade za svoje potrebe, već za treća lica, a upravo kako bi se prikrio identitet onih koji tu žive. To mogu biti osobe koje su u transportu kroz našu zemlju, poput migranata, ali i ljudi koji su pod krivičnim gonjenjem navodi Spasić.

Ističe da na ovaj način može da se dobije i trostruko novca u odnosu na realnu cenu rentiranja stana.

- Znam za slučaj da su migrantima uzimali i po 800 evra za najobičniji stan - kaže Spasić i procenjuje da u Beogradu ima oko 1.000 takvih stanova, koji su iznajmljeni migrantima.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

 

 

Expand player
Pogledajte više