Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen
Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje

Alo!/Vladimir Marković

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Prema prvim informacijama, rečeno je da je voditeljkina ruka amputirana na licu mesta, jer je zbog siline udarca bila otkinuta gotovo na pola. Međutim, kako se sada saznaje, Dea se nalazi na VMA gde nekoliko hriruga pokušava da joj prišije ruku nazad!

 

Hitna pomoć je svojom brzinom i efikasnošću spasila Deu od još težih posledica. Naime, oni su voditeljki sve vreme davali infuziju, a ruku koja joj je u nesreći otkinuta odletela je nekoliko desetina metara od samog mesta udesa, u prvom momentu niko nije mogao da nađe.

Ekipe Hitne pomoći, međutim, nisu odustale od potrage, a ruka je zatim pronađena i stavljena u led kako bi eventualno mogla da se uradi mikrohirurgija i da se Dei spasi ruka.

- Bilo je strašno! Čula sam samo lekare koji su u panici tražili ruku svuda unaokolo, jer je ona od siline tog udarca odletela ko zna gde. Na kraju su je našli zatrpanu ispod nekih stvari koje su ispale iz kola. Prosto je neverovatno kako je uopšte bila onako pribrana i da je uopšte ostala svesna, posle onakvog udarca - kaže jedan od očevidaca s lica mesta.

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje

Alo!/Vladimir Marković

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Prema rečima očevidaca, u blizini bolnice sat vremena pre saobraćajne nesreće pukla je cev koja se izlila, a ceo sat nije se pojavila nijedna nadležna služba koja bi to počistila, te je cela ulica usled toga zaledila.

- Lekari hitne su se klizali, svi su se klizali kad su došli, nisu mogli lepo ni da joj priđu zbog te vode koja je toliko zaledila, da je to bio pakao. Ti ljudi iz Hitne, zaista svaka im čast, baš su se potrudili. Oni sve vreme nisu hteli da odustanu ni od toga da joj nađu ruku, a to je moralo hitno da se uradi, ni od toga da nju zbrinu što bolje i na svaki mogući način. Stvarno svaka im čast - kaže jedan od očevidaca.