Biljana Mijatović, Siniša Radovančev
Alo!
Biljana Mijatović, Siniša Radovančev

Alo!

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev, Foto: Alo!

Milovan Mijatović, otac Biljane Mijatović iz Pančeva, koju je nevenčani suprug Siniša Radovančev (51) ubio na njen 30. rođendan, jednim ubodom noža direktno u srce, u ispovesti za „Alo!“ tvrdi da je bila mlada i naivna, te da nije mogla da proceni da je nezgodan kad popije, niti da može da je ubije!

Pročitajte još:

- Siniša je došao kod moje Biljane u stan, a ne ona kod njega! Ona je bila zaposlena u Pančevu, ali joj je on zabranio da radi. Poslušala ga je jer se nadala normalnom životu i braku... Ko bi mogao i da pomisli da će joj to uraditi - kaže za „Alo!“ Biljanin otac Milovan Mijatović. 

Preporučujemo i ovo:

- Ne prođe dan da ne pomislim na svoju Biljanu. Imate sve i onda, u jednom trenutku, izgubite sve. Jedino me Biljanine ćerke drže u životu. U kući me sve podseća na nju, svuda su njene fotografije...- kaže Milovan brišući suze.

Milovan kaže da se uvek trudi da što više bude uz unuke i da im pomogne.

- Kupujem im slatkiše i garderobu, dajem im novac. Iz Centra za socijalni rad se čak malo ljute na mene, pa mi kažu: „Nemojte, one sve dobijaju!“. Viđam ih u centru, mada bih voleo, kao deda, da malu Anju odvedem u park. Možda se plaše da je ostave sa mnom, jer joj Siniša otac, pa da ne uradim nešto... Taman posla, pre bih ruku sebi odsekao. Mariju često vozim kod drugarice ili na časove. Ako je vidim pet puta na dan, pet puta ću joj dati novac ili slatkiše. Posle tragedije ostali su im neplaćeni računi za stan, kiriju, kućnu pomoćnicu... Sve to sam regulisao - priča Milovan tužnim glasom i dodaje da ne može da veruje u Sinišine tvrdnje da ga je Biljana, navodno, maltretirala.

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev

Alo!

Biljana Mijatović, Siniša Radovančev, Foto: Alo!

- Ona je bila mršava i nežna, smešno je da je mogla da ga kinji! Bila je mlada i naivna, nije mogla da proceni kakav je Siniša kad popije i čemu je sklon. Nisam znao da imaju nekih problema. Da je makar meni rekla, razgovarao bih s njim. Krila je od mene, htela je da me zaštiti. Verovatno je mislila da ona može sama to da sredi i da izbalansira. Nije mogla ni da sanja da može doći do toga! Za Sinišu svako u gradu može vam potvrditi da je problematičan. Tukao se s komšijama, pio, imao je i nanogicu. Nadam se da neće dobiti ispod 15 godina zatvora. To što je uradio nije ubistvo, već zločin. Ubiti je pred decom, ostaviti decu bez majke… - kaže ucveljeni otac.