Baka odmarala na terasi a onda je iznenada osetila bol - krv počela da lije!

backapalankavesti.com/D.S. | vesti 2019-09-11 14:22:40 2019-09-11 14:22:40

Užas!

Alo!/Z. Gligorijević

D.Đ. (84) iz Bačke Palanke ranjena je u subotu dok je sedela na terasi.

Ona je oko 20:30 časova sedela i odmarala na balkonu stana u Ulici Save Kovačevića kada je iznenada osetila snažan bol u nozi.

Predsednik Češke se obratio novinarima, Vučić šokiran šta čuje!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:20 - 11.09.2019. 12:45 Nakon dočeka sledi potpisivanje bilateralnih sporazuma. Miloš Zeman Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je češkog predsednika ispred Palate Srbija * Predsednik Češke Miloš Zeman juče je doputovao u posetu Beogradu * Zeman će sa predsednikom i srpskim zvaničnicima razgovarati o privrednoj saradnji ali i o pitanju Kosova 12.10 - Obraćanje predsednika - Razgovarali smo o svim teškoćama sa kojima se Srbija suočava.

Kada je videla krv, prvo je pomislila da joj je pukao krvni sud.

Međutim, nakon dolaska hitne pomoći utvrđeno je da je Bačkopalančanku pogodio zalutali metak. Metak je kasnije izvađen, a D.Đ. se nalazi u dobrom zdravstvenom stanju.

Pročitajte još:

S obzirom da se događaj dogodio u subotu, pretpostavlja se da je zalutali metak ispaljen na nekoj od nekoliko svadbi koje su tog dana bile organizovane u Bačkoj Palanci.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više