baka coka, ubistvo, Zvezdara
Printscreen Youtube
baka coka, ubistvo, Zvezdara

Printscreen Youtube

baka coka, ubistvo, Zvezdara, Foto: Printscreen Youtube

 

Stojanka Stojanović (71), poznatija kao baka Coka, posle godinu dana iza rešetaka puštena je u kućni pritvor! Baki Coki je stavljena nanogica, a Više tužilaštvo u Beogradu, posle druge po redu dopune istrage, podiglo je optužnicu kojom joj se na teret stavlja teško ubistvo investitora Zorana Trifunovića (58) na Zvezdari.

Coka hladnokrvno likvidirala Zorana na Zvezdari, pa ga overila, veštaci tvrde da nije uračunljiva!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 06.02.2019. 19:28 Jedna grupa veštaka smatra da je Stojanka Stojanović (71), koja je pre pet meseci ubila preduzimača, neuračunljiva i da joj se zbog toga ne može suditi, dok druga ocenjuje da je ona procesno sposobna.

 

Podsetimo, Stojanovićeva je 2. septembra 2018. pucala u investitora i istog dana je uhapšena. Zločin su zabeležile kamere, koje su snimile staricu kako maskirana u muškarca prilazi žrtvi i puca u njega. Osim teškog ubistva, tužilaštvo je starici na teret stavilo i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Da je Stojanka puštena iz Centralnog zatvora 30. avgusta, potvrdio je i njen advokat Đorđe Kalanj.


- Optužnica je podignuta za teško ubistvo i nedozvoljeno posedovanje oružja, a moja klijentkinja se nalazi u kućnom pritvoru već više od mesec dana - rekao je advokat. Za teško ubistvo zaprećena je kazna do 40 godina zatvora.

PROČITAJTE JOŠ:

 


Izvor Kurira otkriva da je baka Coki sud zabranio da napušta kuću u kojoj živi bez prethodnog odobrenja. Komšinica kaže da baka Coku viđa u ulici.

- Videla sam je kako šeta, vidi se da je propala. Popričale smo, pitala sam je kako je, rekla je da je oslobođena za ubistvo - kaže komšinica koju smo juče zatekli u blizini Cokine kuće.


Kamere snimile


Podsetimo, na snimku koji je šokirao Srbiju vidi se kako Stojanka, sa kačketom na glavi i cegerom u ruci, ide u susret investitoru. Kada su prišli jedno drugom, Stojanka je gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala mu u vrat. Kada je pao, pucala mu je u stomak, a zatim prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i mirno odšetala kući.


- Pošto je kao profesionalac overila žrtvu nasred ulice, Coka se hladnokrvno vratila kući, našminkala se, doterala i zaspala. Tako je dočekala policiju - podseća sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ:

 


Posle hapšenja Coke, njen sin Marko Stojanović izjavio je da je ona godinama bila u sukobu s investitorom. Tvrdio je da je Trifunović prisiljavao Coku da mu proda plac i svoju kuću, jer je na tom mestu hteo da gradi. On je branio majku navodeći da je prijavljivala Trifunovića policiji zbog pretnji i ugrožavanja sigurnosti, ali da niko nije blagovremeno reagovao.

Marko Stojanović, baka Cokin sin, kaže da psihičko stanje njegove majke nije tačno utvrđeno.


- Moja majka ima 71 godinu, srčani je bolesnik, bolesna je od štitne žlezde, kičme i duševni je bolesnik. Sve ovo je dokumentovano. Jasno je da ona živa ne može dočekati izricanje prvostepene presude - tvrdi sin. Podsećamo, Marko je tvrdio i da je njegova majka pokušala da iseče vene u ćeliji, isekavši se plastičnom čašom.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari