Policija, Malta
Shutterstock/ ilustracija
Policija, Malta

Shutterstock/ ilustracija

Policija, Malta, Foto: Shutterstock/ ilustracija

 *Marko A. (41), kuvar iz Srbije, uhapšen je na Malti zbog sumnje da je bio vođa grupe dilera droge

* Uhapšen je u četvrtak sa još dvojicom muškaraca, koji su pali u zasedu

* Pokušao da ukloni drogu

Srbin pao zbog droge! Marko A. (41), kuvar iz Srbije, uhapšen je na Malti zbog sumnje da je bio vođa grupe dilera droge. Osim njega, policija je još dvojici muškaraca stavila lisice na ruke.

Srbin pronađen mrtav u svom stanu! Policija ušla i zatekla stravičan prizor!

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 13.09.2019. 15:50 Telo poslato na obdukciju. Foto: Twitter printscreen Srbin Nemanja Ž. pronađen je u četvrtak mrtav u stanu na Malti u kom je živeo. Kako je potvrđeno iz malteške policije, njegovo telo će biti poslato na obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti.

 

Kako saznajemo, njih trojica su uhapšeni u četvrtak, 19. septembra, kada je policija postavila zasedu taksiju kojim je upravljao Džozef Borg (47), dok je treći osumnjičeni Džejson Mikalef (24) bio suvozač.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Taksista se zaustavio ispred jedne zgrade, a Džejson je izašao iz vozila i ušao u ulaz. Ubrzo se pojavio sa koferom u ruci. Čim je ušao u taksi i stavio kofer pored nogu, policajci su iskočili iz zasede i obojici naredili da izađu i podignu ruke. Kada su otvorili kofer, policajci nisu bili iznenađeni. Unutra se nalazilo čak sedam kilograma kanabisa - ispričao je izvor iz policije za lokalne medije i dodao da su policajci posle toga uleteli u zgradu i uhapsila Srbina.

Kako saznajemo, u stanu je pronađeno još narkotika. Trojici osumnjičenih određen je pritvor, dok im je imovina zamrznuta.

Pokušao da ubije Makedonca posle svađe, pa pobegao!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 26.06.2019. 12:18 Policija pokrenula je masovnu poteru za jednim Srbinom nakon napada nožem koji se dogodio u Bugibi. malta, Foto: privatna arhiva Kako prenose lokalni mediji, policija tretira napad kao pokušaj ubistva. Traga se za Srbinom, koji posle svađe, izbo muškarca iz Makedonije (58).

 

 

Srbin se tereti i za pokušaj uništavanja dokaza jer je dva kilograma kanabisa navodno bacio u WC šolju kada je shvatio da mu policija ulazi u stan. Kako su preneli mediji na Malti, Srbin ima dete i trudnu ženu u Srbiji.

On je ponudio da plati kauciju da bi se branio sa slobode, ali je njegov predlog odbijen.

 

 

BONUS VIDEO: Helikopter na Novom Beogradu

 

 

Komentari (2)

Goga

23.09.2019 23:28

Izbrukasmo se za sve pare. N

Goga

23.09.2019 23:29

Na Malti otišli krimosi!!!