selo,
Printskrin
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

 

Policija u Šipovu uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su seksualno iskorišćavale jedanaestogodišnju devojčicu iz tog grada! Uhapšena je baka maloletnice S. S. Sumnja se da je žena unuku podvodila S. S., koji ima bogat kriminalni dosije.

U PU Mrkonjić Grad potvrđeno je da su dve osobe uhapšene zbog sumnje da su počinile krivična dela iz oblasti seksualnog iskorišćavanja maloletnice, ali nisu precizirali o kojem se krivičnom delu radi. Zbog osetljivosti slučaja u policiji detalje nisu mogli komentarisati, a osumnjičeni su predati Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci na dalje postupanje.

Nezvanično se saznaje da su građani prijavili policiji da maloletnicu često viđaju u društvu S. S. Primetili su da se s njime vozi u automobilu i dolazi u njegov stan, što im je bilo sumnjivo. Policajci su čak zatekli S. S. u stanu sa maloletnicom, a s njima je bila i njena baba, za koju se sumnja da je za novac podvodila unuku ovom muškarcu.

Kada budete videli šta je radio jedan vozač noćas - prepašćete se od straha! (VIDEO SA LICA MESTA)

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 12.09.2019. 16:16 Građani koji su noćas, nešto pre ponoći prelazili u kolima ili peške preko Brankovog mosta, našli su se u čudu kada su uočili vozača u belom "golfu" kako prilično brzo vozi u - kontrasmeru!

 

- Istraga je u toku i više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenih. Radi se o vrlo osetljivom krivičnom delu i najbitnije je da se zaštiti maloletna žrtva - kaže izvor blizak istrazi.

Pročitajte još:

 

Prema nezvaničnim saznanjima, maloletnica je živela s bakom jer se majka nekoliko godina posle njenog rođenja udala i živi sa suprugom s kojim ima drugo dete, dok je otac nepoznat. Inače, S. S. je dosad više puta hapšen zbog raznih krivičnih dela, od tuča i nasilničkog ponašanja do zloupotreba droga.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da se dvoje osumnjičenih nalaze na ispitivanju kod tužioca, a više detalja biće poznato nakon saslušanja.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!