Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Na Adi Ciganliji, prekoputa OMV pumpe, nešto posle 15 sati 30 minuta došlo je do teške saobraćajne nezgode koju je izazvao vozač automobila marke "reno".

Kako prenose mediji, automobil je pri velikoj brzini prošao kroz raskrsnicu i tom prilikom udario u drugi auto koji je skretao, a potom je naleteo na nekoliko roditelja sa decom koja su se nalazila na pešačkom prelazu.

- Naše ekipe su na terenu, još nemamo informacije o stepenu povreda - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada su se sudarili automobil opel, kojim je upravljao Sergej A. (39) i reno megan koji je vozio Luka O. (19).

Svi povređeni bili su putnici u opelu, među njima su petogodišnja devojčica, osmogodišnji decak i jedna 12-godisnja devojčica, kao i žena stara 43 godine.

Komentari (2)

Mima

17.02.2020 19:34

Ne znam kad ali mislim da bi trebalo sto pre uvesti Zakon da deca pre 21.g ne mogu sama voziti.....Trebalo bi uvesti Zakon da onaj ko napravi ovakve prekrsaje (brza voznja, alkohol, crveno svetlo) sa povredjenim licima narednih 5 godina nema pravo da upravlja vozilom

Djordje

18.02.2020 11:50

Nasa ekipa na licu mesta!? Os juce!? Pa nesreca se dogodila juce, sta radi ekipa? Jucerasnja vest u danasnjem izdanju!? Pa zar nista novo nema danas? Jel novinari kampuju od juce na istom mestu!?