MRTVI NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ, POVREĐENA BEBA! Automobil se zakucao u kamion, sekli krov da izvlače poginule iz kola! Strašne scene!

Otac i ćerka poginuli su oko 8.45 sati jutros na auto-putu Niš-Beograd kod Male Krsne

 

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

U udesu, su poginuli vozač i žena suvozač, otac i ćerka, iz automobila "škoda felicia". Teške telesne povrede zadobila je žena (50) koja je sedela na zadnjem sedištu automobila.

LELEK MAJKE IZ ZAJEČARA KOJOJ JE SILOVANO I UBIJENO DETE (3)! Želim da Vladica oseti bol koju je moja mala Anđa (3) osećala dok joj je sve ono radio!

U vozilu su se nalazile još jedna mlađa žena i beba. Obe žene zadobile su prelome, dok je beba, srećom, nepovređena ali je prebačena u bolnicu u Beogradu.

SLUČAJ BRUTALNOG UBISTVA MAJDE KOJOJ SU OTKINUTE RUKE DOBIO OBRT! Progovorila Jelena koja se sumnjiči za ovaj zločin, a ono što je rekla za brata Momčila će posebno šokirati!

Automobil u kom su se nalazili poginuli i povređeni je potpuno uništen, a vatrogasci su morali da seku krov vozila kako bi izvukli sve iz kola. Do udesa je došlo kada se automobil zakucao u kamion koji je bio zaustavljen zbog radova na toj deonici.

 

Prema poslednjim informacijama, na ovoj deonici u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija otežano.

SRPKINJA NAPRAVILA KURCŠLUS U BEČU Psovala i besnela, policija pokušala da je uhapsi, nepoznati momci joj stali u zaštitu.Tek tad nastao haos

Na licu mesta prizor je potresan, staklo i rasute stvari su svuda po putu. Na kolovozu je, na nekoliko desetina metara, ispala lutka bebe iz automobila. Policija je na licu mesta.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi