Most na Adi
Shutterstock
Most na Adi

Shutterstock

Most na Adi, Foto: Shutterstock

Kao da gužva uobičajena za petak nije dovoljna, nedavno se na autoputu dogodila i saobraćajna nezgoda, zbog čega se stvaraju duže kolone. Kako se saznaje, u pitanju je lakši sudar automobila i autobusa autoprevoznika "Lasta".

Pao policajac, čeka ga robija od tri do 12 godina!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 23.08.2019. 10:16 - 23.08.2019. 10:26 Pripadnik MUP-a D. L. (38) uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu zloupotrebivši službeni položaj. * Uhapšen policajac u Beogradu * Dilovao kokain * Čeka ga od 3 do 12 godina zatvora Njemu su lisice na ruke stavljene u Beogradu, a sumnjiči se da je, u prvoj polovini ove godine, prodavao kokain u Beogradu, i to lično, ali i preko posrednika.

- Autobus koji putuje na relaciji Beograd-Ljubovija krenuo je u 18 sati i kod Mosta na Adi automobil je naleteo na njega. Pričinjena je manja materijalna šteta na automobilu i pozvana je policija da obavi uviđaj - kaže Miodrag Skendžić iz "Laste".

Dečak (5) iz Srbije ušao u vodu i doživeo težak horor! Hitna ga brzo odvezla, trenutno je na aparatima!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 23.08.2019. 07:27 - 23.08.2019. 07:42 Prava drama odigrala se u četvrtak u Grčkoj, u Pefkohoriju kada je dečak iz Srbije star svega 5 godina ušao u vodu i počeo da se davi.

Iz Hitne pomoći kažu da nisu intervenisali na ovoj lokaciji, tako da se pretpostavlja da nema povređenih.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!