DEA NEMA SAMO POVREDU RUKE! Autobus joj je otkinuo ligamente iznad lakta, ali onda je bacio i na zid bolnice!

Autobus je naleteo na nju, udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Dea Đurđević, voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", jutros je doživela tešku saobraćajnu nesreću na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Dea je najpre imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko matarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus koji saobraća na liniji 78.

Voditeljka Dea Đurđević u operacionoj sali, lekari čine sve što mogu, oglasio se i njen DEČKO MLADEN!

 

Autobus je naleteo na nju, udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje
Saobraćajna nesreća, Dea Đurđević, Dedinje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Autobus je nju bukvalno zalepio za zid bolnice. Cela glava joj je bila krvava. Neverovatno je da je posle svega toga bila u svesnom stanju i uspela čak i da potpuno pribrana komunicira i sarađuje s lekarima iz Hitne pomoći - ispričao je jedan od očevidaca.

Voditeljka je, osim što je u nesreći izgubila ruku, zadobila i teške povrede glave, butne kosti i potkolenice. Uprkos teškom stanju u kojem se nalazila, Dea je sve vreme bila svesna i pribrano je sarađivala s lekarima Hitne pomoći.

Voditeljka, srećom, nije imala unutrašne krvarenje, te je odmah po prijemu na VMA mogla da se operiše, pa je ta činjenica uvećala i šanse da joj ruka bude spasena.

TRENUTAK KADA JE VODITELJKA DEA POVREĐENA Autobus naleteo na nju i doslovno je "pokupio" na trotoaru. U teškom je stanju, lekari se bore da joj spasu ruku!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi