Autobus joj je otkinuo ligamente iznad lakta, ali onda je bacio i na zid bolnice!

Alo.rs/ Espreso.rs/ M. I. | vesti 2019-02-07 13:04:50 2019-02-07 13:04:50

Autobus je naleteo na nju, udario ju je. Osim što joj je otkinuo ruku, od siline udarca autobus je Deu odbacio na zid bolnice.

Printscreen

Dea je najpre imala lakši udes, kad je na nju naletela devojka u drugom automobil. U trenutku kada je izašla iz automobila kako bi se nagodila oko matarijalne štete pričinjene u udesu, na nju je naleteo autobus koji saobraća na liniji 78.

Pročitajte još:

 

- Autobus je nju bukvalno zalepio za zid bolnice. Cela glava joj je bila krvava. Neverovatno je da je posle svega toga bila u svesnom stanju i uspela čak i da potpuno pribrana komunicira i sarađuje s lekarima iz Hitne pomoći - ispričao je jedan od očevidaca.

Voditeljka je, osim što je u nesreći izgubila ruku, zadobila i teške povrede glave, butne kosti i potkolenice. Uprkos teškom stanju u kojem se nalazila, Dea je sve vreme bila svesna i pribrano je sarađivala s lekarima Hitne pomoći.

Pročitajte i ovo:

Voditeljka, srećom, nije imala unutrašne krvarenje, te je odmah po prijemu na VMA mogla da se operiše, pa je ta činjenica uvećala i šanse da joj ruka bude spasena.

 

 

Expand player
Pogledajte više