Arkanov sin bacio oko na Kiju Kockar? Vojin je zapevao u Americi, a onda jednim komentarom šokirao pratioce (VIDEO)

D. Ćuruvija/J.Š. | vesti 2018-10-02 10:12:20 2018-10-02 10:12:20

Propevao Arkanov sin!

Facebook

Vojin Ražnatović, sin iz prvog braka ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48), promenio je zanimanje i oteo mikrofon mnogim pevačima!

Naime, Vojin je na nedavno održanom humanitarnom koncertu u Americi uzeo mikrofon u ruke i fenomenalno otpevao pesmu Željka Bebeka "Oprosti mi što te volim".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vojin je izazvao oduševljenje prisutnih, ali najzanimljiviji utisak ostavio je njegv komentar na društvenim mrežama:

"Čast mi je bila pevati na dobrotvornom festivalu u našoj crkvi u San Markosu. Neka se Kija spremi za duet", šaleći se napisao je Vojin.

Ražnatović je inače završio fakultet, ali se bavi glumom i muzikom. Živeo je u Beogradu pre ubistva svog oca sa majkom Natalijom Martinović, bratom blizancem Nikolom, i sestrama Milenom i Mašom.

Nakon toga su otišli u Grčku gde im je kako se pričalo, Arkan kupio stanove, ali je Natalija nakon smrti Arkana otišla da živi u Americi gde se bavi nekretninama. Svo četvore Arkanove dece su završili fakultete, a javnosti je najvie poznat baš Vojin koji je pre dve godine napisao knjiogu "Priče o mom ocu" u kojima je opisao dogovodovštine koje je imao sa ocem pre njegove smrti.

U međuvremenu, Vojin je iz nevenčanig braka sa Kineskinjom pre nekoliko godina dobio ćerkicu, ali nedugo nakon toga su se razišli. Kasnije je uplovio u veze sa mnogim drugim devojkama, čak se i verio, ali je sada očigledno slobodan kao ptica na grani, čim se usuđuje da poziva Kiju Kockar na megdan.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njegov brat Nikola dolazio je prošle godine na pomen ocu, a sa njima je u kontaktu Arkanova rođena sestra. Dok su studirala, sva Arkanova deca su radila razne poslove. I sada su vrlo uspešni ljudi. Zanimljivo je da je Vojin navijač Partizana, za razliku od svog oca Željka koji je bio vatreni Zvezdaš i vođa navijača crveno-belih.

 

Expand player
Pogledajte više