Ulica u Jagodini gde se dogodilo samoubistvo
Googe street view
Ulica u Jagodini gde se dogodilo samoubistvo

Googe street view

Ulica u Jagodini gde se dogodilo samoubistvo, Foto: Googe street view

Izvor iz istrage kaže za ALO! da je Andreja u ranim jutarnjim satima najverovatnije skočio sa terase stana u kojem je živeo. Prema nekim saznanjima, mladić je zapao u kockarske dugove iz kojih nikako nije uspevao da se izvuče. To je, kaže naš sagovornik, najverovatnije bio i razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj korak.

Pročitajte još:

 

Pre samoubistva Andreja je objavio status na fejsbuku u kojem je najavio šta će učiniti. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u njegovom stanu pronašla i oproštajno pismo ali šta je Andreja u njemu napisao nije poznato.

- Bog ne uzima ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči. Zatvorite ih sve, napisao je on i uz ove reči objavio i sliku kockarske kockice.

Andreja potiče iz čuvene kraljevačke sportske porodice. Za njega svi koji ga poznaju kažu da je bio sjajan mladić i da je voleo košarku.

- Voleo je sport, igrao je košarku. Otac mu je cenjen u odbojci, trener je a Andreja mu je često pomagao na parketu. Nisam znao da se kocka, jutros sam to čuo i ne mogu da poverujem da je imao kockarskih dugova, kaže F.N. za ALO!

Andreja je studirao u Jagodinu a nakon što je završio fakultet, odlučio je da ostane tu da živi.

- Imao je društvo u Jagodini i doneo je odluku da tamo ostane, ako ne za stalno, onda bar još neko vreme, kaže Andrejin prijatelj.

Telo Andreje Stojanovića poslato je na obdukciju a prema nezvaničnim saznanjima, na njegovoj glavi bilo je višestrukih povreda.

 

Odbacio se sa terase

Telo nastradalog mladića bilo je u traci koja je dalja od zgrade sa koje je skočio.

- Telo je bilo u suprotnoj kolovoznoj traci od one u kojoj bi trebalo da bude nakon što je skočio sa terase. To ukazuje da se odbacio sa terase ili ga je neko vozilo pregazilo nakon skoka, kaže naš izvor iz istrage.