Dragan Amidžić Amidža
021
Dragan Amidžić Amidža

021

Dragan Amidžić Amidža, Foto: 021

On je upucan na parkingu kod menjačnice, u blizini fakulteta Edukons u Sremskoj Kamenici.

Pročitajte još:

Prema izjavama svedoka, kada je upucan, čula se rafalna paljba.

Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, oni su na poziv policije odmah izašli na lice mesta i u 21:02 konstatovali smrt. U policiji su za 021 potvrdili identitet žrtve.

Dragan Amidžić Amidža

021

Dragan Amidžić Amidža, Foto: 021

Mesto zločina je blokirano, policija vrši uviđaj, psi tragači pretražuju okolinu, a patrole su na mostovima, na ulazima i izlazima iz grada.

Na licu mesta se pored ekipe koja radi uviđaj nalazio i šef Novosadske policije Milorad Šušnjić.

Dragan Amidžić je inače odavno poznat novosadskoj javnosti. Mediji su o njemu često pisali, poslednji put 2014. kada je vozio tegljač guseničar po Mišeluku.

Dve liste imaju isti broj glasova! Ovo su prvi rezultati!

Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa imalo je oko 1,9 miliona birača. * Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji * Biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru * Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji, a biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru i zatvaraju u 19.00 časova.

U Novom Sadu je poznat po akrobatskim vožnjama "galebom" nad Dunavom.. Vlasnik je više benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila, itd.

Bonus video

Taksisti napali građane!